Forum
Anathema diyorum , Opeth'i de listede saymadım..
aynen öyle.sanki adam sarkı sözlerini yasıyor,sanki o anda sahnede degil,baska bir alemde.bazı sarkılar var mesela she is the dark sarkısı,aaron bu sarkıda kesin headbang yapar diye bekliyorsun,nitekim konser alanını dolduranlar headbanga baslamıs bile oluyor,ama aaron'a bakıyorsun ve ucmus adam.gözlerini kapamıs elinde mikrofon baska bi alemde.my dying bride.aaron sarkıları adeta hissediyor.
+aaron çok fena içli söyler şarkıları.
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
hayran adam hayran.. ![]()
anathema diyorum.. katatonia da diyebilirdim.. opeth bu listede olmaması lazım.. bir "doom" grubumu opeth? bu çok sınırlarlandırıcı olmuyormu?
kesinlikle MDB.. Ondan sonra da katatonia olabilir.Gercekten Opeth in ankette ne işi var ben de anlamadım?
Together we might live,
Divided we must fall...
abi OPETH prograsıve death yapıyo.
ölüm için yaşa yaşam için öl!
yanlıslıkla yazılmıs olsa gerek.
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
silentium
ama oyumu katatoniaya verdim yanlisliskla ![]()
Out of strenght to fight.
I cannot take another night.
I cannot take it no more.
bells of doom
![]()
breathe is just a clock.ticky.
tabiki de my dying bride adamlar çok sağlam
Empyrium
Uaral(adamı yerin dibinne sokar bu grup)
Saturnus
anathema dicektim son anda empriyum dedim walla ![]()
Chuck is not Dead He is DEATH
çok heyecanlı yasdım Empyrium diceme empriyum dedim asahsahshahs ![]()
Chuck is not Dead He is DEATH
ben de onceden opeth opeth dıyenlerdendım ama ... ama sına gelınce empyrium gercekten opethı solda sıfır bırakıyor... bu kadarını tahmın etmıyordum acıkcası begendım ...
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
beyler paradise lost nerde?..ulver nerde ben paradise lost a verebilirdim olmadığı için anathemaya verdim
ONCE A ROCKER ALWAYS A ROCKER