Forum
ehueheueheue biliorum blue jean de okumustum. o festivale gitcektim ben ingilteredeki ama babam saolsun göndermedi ![]()
bende olmak isterdim o konserde çok.Iron Maiden ve Metallica'da sahne aldı çünkü...Ve metallica full eskilerden çalmış
(Parasızlığın gözü kör olsun
Words escape me when I try to speak

bende marilyn icin gitcektim..ama halamlar türkiyeye dönünce gidemedim
2007 de türkiyeye marilyn geliomus
biletler benden ehueheu ![]()
bütün sitelerde de manson 2007 de gelcek geyiii dönüo. hade hayırlısı...bende marilyn icin gitcektim..ama halamlar türkiyeye dönünce gidemedim
biletler benden ehueheu
-anneeeeee bn aseksüel oldum...
-peki ..
ya gelmesin o adam beee
-----NEW WAVE OF FEMALE HEAVY METAL-----
baq ne diicem sen git,o gelsinya gelmesin o adam beee
-peki ..
bütün sitelerde de manson 2007 de gelcek geyiii dönüo. hade hayırlısı...bende marilyn icin gitcektim..ama halamlar türkiyeye dönünce gidemedim
biletler benden ehueheu
mansonfan dada ben demistim millet inanmio bee..gelince görcek herkes
bn gelmesini istiorummm
barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!
kardeşimi kaybettim........
hatırlıom o muhabbetıbütün sitelerde de manson 2007 de gelcek geyiii dönüo. hade hayırlısı...bende marilyn icin gitcektim..ama halamlar türkiyeye dönünce gidemedim
biletler benden ehueheu
mansonfan dada ben demistim millet inanmio bee..gelince görcek herkes2007 de burda
bu arada en gaz sahne adamalarında biri kesinlikle trent reznor onun nassı unuttum bn cık cık
-peki ..
marilyn we trent arası cok iiddiirr ![]()

slayer-kerry king,tom
lanet olsun nesin sen
slipknot elemanları baya gaz... destruction öyle... ama dikkat çekmek istediğim kişi ilginç headbang stiliyle martin mendez'dir... (opeth - bass)
www.myspace.com/nocturnacy
Tom,Kerry=Slayer
Dave Mustaine=Megadeth
Portnoy=Dream Theater
Hunting
Fighting
Killing whore
Wade through blood and spill some more
Rock olarak da Freddy Mercury tektir.Her haraketi olay adamın
Words escape me when I try to speak

freddie mercury olayı iyice abartıp,sahnede teatral bi show yaratıodu adeta...sahnede seyirciye eeeeeeeaaa die ses çalışması yaptırmasıyla,sahneyi bi uçtan bi uca saniyeler içinde almasıyla ünlüdür....
metal müziğe gelince...bir çok grubun konserinde bulunmadım ama izlediğim kadarıyla mudvayne,slipknot taki elemanlar seyirciyle haşır neşirler baya
-----NEW WAVE OF FEMALE HEAVY METAL-----