İçeriğe geç

Forum

En Agresif Thrash M...

Bildirimler
Tümünü temizle

En Agresif Thrash Metal Grubu Hangisi ?

246 Gönderiler
152 Üyeler
0 Reactions
32.7 K Görüntüleme
Dean
 Dean
(@dean)
Gönderiler: 2530
Famed Member

testament ama genede megadeth benim için değişilmezdir

Gönderildi : 25/07/2005 8:27 pm
(@emmk-15169)
Gönderiler: 212
Estimable Member
Konu başlatıcı

valla bilmiom varsa TESTAMENT gibisi cıksın ben artık THE GATHERING i dinlerlen kafa sallamıom duvara kafa atıom yani o derece gerisini artık siz düşünün...

Gönderildi : 25/07/2005 8:31 pm
(@emmk-15169)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @chuck-billy
valla abi ben TESTAMENT derim özellikle Chuck anasının am*ndan bu dünyaya isyankar olarak gelmiş...ne dıyım ki...daha :twisted:

e bu yakışır... :twisted:

Gönderildi : 25/07/2005 9:04 pm
kerry_king
(@kerry-king)
Gönderiler: 199
Estimable Member

SLAYER AGRESLİKLE İLGİLİ YAPTIGI İŞLERLE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI BİR YERE GELMEK İSTEYEN BÜTÜN GRUPLAR ONLARA BOK ATTI VS.. TABİKİ BİR NUMARA SLAYER DIR.. İKİNCİ DESTRUCTİON ÇÜNKÜ AGRESİF TRASH OLD SCHOLL TRASH TİR VE SLAYER DAN SONRA BU İŞİ ÇOK İYİ YAPAN DESTRUCTİON DIR BENCE...

Gönderildi : 25/07/2005 9:23 pm
ilhanner
(@ilhanner)
Gönderiler: 283
Reputable Member

Agresiflik yönünden Slayer derim ilk önce,direkt birilerini hırpalama isteği uyanıyo içimde...

FELEĞİN SİLLESİNİ HENÜZ YEMEMİŞ OLANLAR KENDİLERİNİ BALTIK DENİZİNDE MUTLULUĞA YELKEN AÇMIŞ DENİZCİ ZANNEDERLER...

Gönderildi : 28/07/2005 2:38 pm
informal
(@informal)
Gönderiler: 1152
Noble Member

Kesinlikle MetallicA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gönderildi : 29/07/2005 1:30 pm
deathmetalneverdies
(@deathmetalneverdies)
Gönderiler: 238
Estimable Member

kreator!!!

Gönderildi : 29/07/2005 1:34 pm
GlooM
(@gloom)
Gönderiler: 6433
Illustrious Member

slayer ;)

[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]

Gönderildi : 29/07/2005 4:12 pm
(@emmk-15169)
Estimable Member
Konu başlatıcı

hayret kimse TESTAMENT dinlememiş.....

Gönderildi : 30/07/2005 9:00 pm
(@emmk-15169)
Estimable Member
Konu başlatıcı

destructiıon ii o kadar agresif deil , slayer piyasalaşma yolunda ve tom yavşak bi vocal yapmaya başladı ama bakın TESTAMENT babalar gibi CHUCK hastalıgını yenip geri geldi....bu adamlar hiç bir mesafe tanımıyorlar sertlikte...acemiliğinize veriom bu olayı...bi gün dinleyince anlarsınız...

Gönderildi : 30/07/2005 9:11 pm
Anarchy_Brujah
(@anarchy-brujah)
Gönderiler: 35
Eminent Member

Gönderen: @chuck-billy
destructiıon ii o kadar agresif deil , slayer piyasalaşma yolunda ve tom yavşak bi vocal yapmaya başladı ama bakın TESTAMENT babalar gibi CHUCK hastalıgını yenip geri geldi....bu adamlar hiç bir mesafe tanımıyorlar sertlikte...acemiliğinize veriom bu olayı...bi gün dinleyince anlarsınız...

Arkadaşım girişten kaybetmişsin.
Destruction a agresif deil diyorsan ya dinlememişsindir destructionı ya da ultra brutal fast extreme death metal gruplarıyla kıyaslıyosundur.Tek gitaristle böyle müzik yapan nadir gruptur Destruction.
Ama benim için kreator ayrıdır.Ayrıca testament de babadır.Ama kreator en babadır.

Ultra extreme brutal screaminal grinding Extreme gore-soaked brutality pure eastern brutal aggression kosmik crushing death metal

Gönderildi : 30/07/2005 9:20 pm
(@emmk-15169)
Estimable Member
Konu başlatıcı

lan dest dinliiom lan hepsini dinliom ama TESTAMENT farklı her şeyi ile senin için agresif belki ama bana o kadar agresif gelmio...

Gönderildi : 30/07/2005 9:23 pm
Anarchy_Brujah
(@anarchy-brujah)
Gönderiler: 35
Eminent Member

İyi baba tetament agresif destruction deil.
Abi ben burda şunu diyim the gathering destructionın tüm albümlerine koyar.
Ama testamentin slowları vardır.Destructionın hiç yoktur.Genel olarak destruction daha agresiftir.
Ve sen testamenti sadece bu albüm oolarak biliosan haklısın.Ama genel açıdan bakarsak destructiondır...
Bu yüzden tetamente agresif diyen bir insan destructiona agresif deil diosa ben burda gülme krizine girerim...

Ultra extreme brutal screaminal grinding Extreme gore-soaked brutality pure eastern brutal aggression kosmik crushing death metal

Gönderildi : 30/07/2005 9:37 pm
Anselmo
(@anselmo)
Gönderiler: 69
Trusted Member

Destruction'ın prodüktörlüğünü Peter Tagtgren yapıyor bi' kere.. Gitar tonları falan benzeşir mesela Hypocrisy'yle Desta'nın. Sadece prodüktörüne bakarak bile Desta'nın nasıl bir grup olduğunu söyleyebiliriz.
Testament, çok sevdiğim bir gruptur. Ancak özellikle 80'lerdeki melodik Thrash sound'una bakarak çok agresiftir diyemeyiz. Öte yandan, 90'ların ortasındaki Death Metal'e kaymış Testament, agresif bir gruptur. Hem nedir yani, agresif olmayan grup iyi grup değil midir, nedir bu kompleks? Testament, Thrash tarihinin en baba 3-5 grubundan ama agresif olması gerekmiyor illa..

www.rockinside.com

The trend is dead!!!

Gönderildi : 31/07/2005 12:21 pm
(@emmk-15169)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @anarchy-brujah
İyi baba tetament agresif destruction deil.
Abi ben burda şunu diyim the gathering destructionın tüm albümlerine koyar.
Ama testamentin slowları vardır.Destructionın hiç yoktur.Genel olarak destruction daha agresiftir.
Ve sen testamenti sadece bu albüm oolarak biliosan haklısın.Ama genel açıdan bakarsak destructiondır...
Bu yüzden tetamente agresif diyen bir insan destructiona agresif deil diosa ben burda gülme krizine girerim...

agresif deil mi demişim ne sallıon çüş o kadar deil TESTAMENT i tek albumle deil her albümü ile kıyaslıom...ayrıca THE GATHERING hepsine koyar sadece dest e deil...şimdide krizlere gir sen...

Gönderildi : 31/07/2005 2:04 pm
Sayfa 2 / 17
Paylaş: