İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dave vs Kirk

224 Gönderiler
127 Üyeler
0 Reactions
40.2 K Görüntüleme
Snake_Pit
(@snake-pit)
Gönderiler: 1154
Noble Member

Benim kastım Kirk performansıyla değerlendirilmişti ve bu sözler de onun için ayrıca söylenmişti...Kırk'ün ezildiğini düşünmüyorum...

Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!

Gönderildi : 15/11/2007 12:21 am
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

Swedish_Death:

Master of Puppets ile kendini aştı..Bu söz körke değil James'e söylenmiştir..Çünkü Master of puppets gibi şarkıyı her babayiğit çalıp söyleyemez bu yüzden..

Gönderen: @antiquesh
Dave iyi de Kirk e kötü deme dünyanın en iyi sololarını yazan gitariste edilmiş bi küfürdür bu...

Ayrıca ben kötü solo yazıyor demedim iyi yazıyor olabilir ama kötü bir gitaristtir..Duygularına birşey demem..Yazar yazar yane beni ilgilendirmez ama kötü gitaristtir bence 'piyasaya' göre..Bir Zakk Wylde ile bir Dimebag ile karşılaştırdığımızda körk direk eziliyor :)

peki..:D yukardaki yazımda bi örnek vermiştim bi izlesene nolur :roll: :-)

Gönderildi : 15/11/2007 2:40 pm
(@amenquiver)
Gönderiler: 139
Estimable Member

kirk ezer geçer

Gönderildi : 18/11/2007 4:11 pm
(@antiquesh)
Noble Member

thrash te kirk gibi solo yazan bi gitarist yok kardeşim bunu bilir bunu sölerim..1. albümden st.anger hariç bütün albümlerde beni başka dünyalara götürür solo larıyla biri de çıkıp diemez kirk ten iyi solo yazan var diye..

Gönderildi : 18/11/2007 6:57 pm
(@cestimanimu-32439)
Gönderiler: 187
Estimable Member

thrash te kirk gibi solo yazan bi gitarist yok kardeşim bunu bilir bunu sölerim..1. albümden st.anger hariç bütün albümlerde beni başka dünyalara götürür solo larıyla biri de çıkıp diemez kirk ten iyi solo yazan var diye..

THRASH'TE KÖRK GİBİ SOLO YAZAN YOKMU ! PUAHAHAHHA BİRİ BENİ DURDURSUN !

Gönderildi : 19/11/2007 2:04 am
(@antiquesh)
Noble Member

İlla Yazdırcaksınız.. :P

the four horsemen
ride the Lightning
creeping Death
enter sandman
FADE TO BLACK
master of puppets
battery
fuel
my friend of misery
dyers Eve
unforgiven
to Live İs To Die
orion
unforgiven 2
the Call of Ktulu
one
wherever i may roam

hepsinin SOLO su şaheser niteliğindedir...kendinden geçirir....bi bu kadar daha var ama şimdilik aklıma bunlar geldi... ;-) ;-)
bilen arkadaşlar sölein bi isim de bizde örenmiş olalım hani varmış ya :P

Gönderildi : 19/11/2007 2:22 pm
BlackbATu
(@blackbatu)
Gönderiler: 481
Honorable Member

dave sanki biraz

Gönderildi : 24/11/2007 10:57 pm
iron_maiden_trooper
(@iron-maiden-trooper)
Gönderiler: 721
Honorable Member

dave'in serçe parmağını kullanamadığı söylentileri doğru mu

Words escape me when i try to speak...

Gönderildi : 26/11/2007 11:07 pm
(@metalyan)
Gönderiler: 12
Eminent Member

ilk önce:kirk'ün kötü gitarist olduğunu söyleyenlere tamamen karşıyım Kötü gitarist olsaydı metallica'nın o eski harika zamanlarında kirk metallicada olmazdı Tabiki ondan daha iileri var Ama onun kötü gitarist olduğunun söylenmesi ona ve emeğine saygısızlık die düşünüyorum Ayrıca clean üzerine yazdığı sololara da hayranım
İkisi de ii gitarist ama bence karşılaştırmak doğru değil Yalnızca kirk ve dave için söylemiyorum bunu Tüm büyük gitaristler için yaptım bu yorumu Gerrard ve ronaldinho'yu karşılaştırmak gibi bi şey bunları karşılaştırmak....
tekrardan belirtirim:kirk ve dave'den daha iileri de var ama ikisi de kendilerine özgü ii gitaristler ve lütfen bunları karşılaştırmayı bırakalım Tamam birini diğerine göre daha çok beğenebilir ya da tekini hiç beğenmiyebilir hatta nefret edebilirsiniz ama bu onlara saygısızlık yapmanız anlamına gelmez Sizin beğenmemeniz onların kötü gitarist olduğu anlamına gelmez(kimseyi kastedmedim genel bi yorum yaptım)

Gönderildi : 29/11/2007 9:38 pm
(@c0rpser666)
Gönderiler: 19
Active Member

seçim zor ama ikisinide severim yinede KirK

Gönderildi : 30/11/2007 1:26 pm
(@c0rpser666)
Gönderiler: 19
Active Member

KirkKKkkK

Gönderildi : 30/11/2007 1:30 pm
(@antiquesh)
Noble Member

biraz saygı olsa sorun olmıck :)

Gönderildi : 30/11/2007 5:48 pm
(@darcoturco)
Gönderiler: 243
Estimable Member

Kirk

I cAn n0t Live,I cAn n0t Die...

Gönderildi : 02/12/2007 4:12 am
(@pirilpareli-34618)
Gönderiler: 410
Reputable Member

Demek ki Thrash Metal hiç dinlememişsin.

Gönderildi : 07/12/2007 8:22 pm
(@pirilpareli-34618)
Gönderiler: 410
Reputable Member

he ewt dinlemedim cnm Tamam.. :P
*Ben şaka yapmıyorum.
*Unforgiven, Fade to Black bunlar Thrash parçalar değil.
*Kirk'ün hızı kötü. Hzılı soloları iyi değil. Bir de Mustaine'e bak.
*Kirk bence çok iyi bir gitarist değil, Thrash için en azından. Vaktinde Satriani'nin verdiklerine daha çok çalışsa olurdu. Her ne kadar Satriani beğense de ben çok beğenmiyorum. Metallica'daki kişiliğine saygım var sadece.
*Solo istiyorsan farklı şeyler dinle. Sayacaklarım Thrash değil; T.N.T. dinle (Albüm olan değil, grup olan. Dinle de hız gör , solo gör. Malmsteen'i falan cebine koyar o herif)
Toto dinle. Gitarist gör
White Lion dinle uçukluk, hayvanlık gör.

Gönderildi : 08/12/2007 1:23 am
Sayfa 8 / 15
Paylaş: