İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dave vs Kirk

224 Gönderiler
127 Üyeler
0 Reactions
41 K Görüntüleme
Epilogue
(@epilogue)
Gönderiler: 509
Honorable Member

İkisini kıyaslamak fazlasıyla saçma bence. Sonuçta ne açıdan kıyasladığımıza bağlı. Dave Kirk'e göre daha ii bi müzisyen olabilir ama metallica'dan atıldıktan sonra onlar hakkında konuşmaktan vazgeçmemesi hala bişeyleri sindiremediğinin kanıtıdır. Kirk ise hız açısından çok iyi, yaratıcı olmadığı görüşlerine de katılmıyorum. Baya çelişkide kaldım ama metallicayı kirkle sevdim o açıdan kirk diyorum ben.

Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yasayacaksin.
Hem her an avuçlarindan kayip gidecekmis gibi,
Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat,
İlişik yasayacaksin.
Ucundan tutarak...

Can YÜCEL

Gönderildi : 10/12/2006 1:27 am
hayvanimsi_insan
(@hayvanimsi-insan)
Gönderiler: 9
Active Member

dave i bilmemde kirkin soloları ve riffleri metallicayı metallica yapan unsurlardan biri. ayrıca megadethin de kısa zamanda biyerlere gelmesinde dave mustaine in metallicadan kovulması gerçeği yattığını kimse inkar edemez diye düşünenlerdenim.( yanlış anlaşılmasın megadeth iyidir veya kötüdür demedim. )

masterfcker! yeah i have to be..

Gönderildi : 15/12/2006 1:26 pm
DarKSiLeNce
(@darksilence)
Gönderiler: 2163
Noble Member

bikere 2 si ayrı kulvarlarda biri ritim yönü daha güçlü digerinin soloları 2side çok sevdigim insanlar ama kirk biraz önde bence

Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!

Gönderildi : 16/12/2006 2:08 pm
_mechanix_
(@mechanix-2)
Gönderiler: 94
Estimable Member

kirk'ün sololarına hicbir sözüm yoktur ama ne kirk ne de Hetfield hicbir zaman mustaine gibi olamazlar Mustaine'in nasıl bir müzisyen oldugunu anlamak icin sadece Rust In Peace albümünü dinlemek yeterlidir bence.Ayrıca öyle bir gruptan o sekilde atılmayı kimse kolay kolay sindiremez.İnsanlar Megadeth'i önyargılarından arınarak dinlediklerinde eminin aradaki kalite farkını anlıcaklardır.

THRASH BURNED THE HELL !

www.myspace.com/thrashfire

Gönderildi : 16/12/2006 2:10 pm
ManOfwaR__
(@manofwar-2)
Gönderiler: 183
Estimable Member

kirk derim ben

Hail & Kill FUCK THE WORLD!!

Gönderildi : 17/12/2006 3:45 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

dave derim çünkü girdiği grupta başarıyı eskisi gibi yakalayabilen gerek kişilik(!) gerekse müziği açısından artık isim yapmış vokal ismiyle kalıplaşmış bi hayvan herifdir..dünyaya geldiğimde seçme şansım olsa dave olarak gelmeyi isterdim hernyse kimeneyse artıkın,dave zamnında biraz kaypaklık yapmış olsada genede müziğiyle bundan yıllar sonrada anılcak bi heriftir o yüzden dediğim gibi girdiği grupta derin izler bırakmıştır vu adam DAVEdir ve DAVEdir:D

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 26/03/2007 10:27 pm
Jon_Schaffer
(@jon-schaffer)
Gönderiler: 123
Estimable Member

Gönderen: @mechanix-2
kirk'ün sololarına hicbir sözüm yoktur ama ne kirk ne de Hetfield hicbir zaman mustaine gibi olamazlar

Hadi Kirk'ü kıyasladınız anladımda Hetfield'ı niye kıyasladınız? Hetfield lead gitarist mi. Ki ritm konusuna gelirsek Mustaine kendi övmüştür Hetfield'ı bu konuda. Ben Dave'i de severim Kirk'ü de. Megadethi de severim Metallicayıda. O yüzden öyle çok bir ayrım yapmayacağım ama yıllardır en sevdiğim gruplardan birinin gitaristi olarak gördüğüm adam olan Kirk'ü daha çok sevdiğimide belirteyim. Bunuda sadece müzisyen kimliği ile söylemiyorum.
Daha önceki mesajlarda da değinilmişti sanırım. Dave grupta kalsaydı Metallica şurda olurdu, burda olurdu, daha büyük olurdu falan diye. Lars, James ve Dave üçlüsünün o kadar süre bile bir arada durmaları bence mucizedir. Üçüde lider karakterli ve sivri insanlar.

Mysteria

Gönderildi : 27/03/2007 1:45 pm
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

tek kelime dave

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 29/03/2007 1:27 am
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

tek kelime dave

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 29/03/2007 1:28 am
(@randallflagg)
Gönderiler: 92
Estimable Member

kirk: bence harika sololar yazıyor.. bir fade to black (özellikle 2. solosu) veya welcome home un soloları veya diğer parçaların süperdir.. basit sololardır.. ortalama bir gitarist çalabilir bu soloları.. ama herkes yazamaz böle solo..
ayrıca adam 30 yıldır gitar çalıyor.. hala konserlerde bir sürü hata yapar çalarken.. kendini geliştirememe üstadıdır.. güldürür kendisine.. "yaratıcı değil kirk" diyen arkadaşlara katılmıyorum.. bence yaratıcıdır.. son albumde "saint anger" solo nerdeyse yoktu.. new generation metal akımında yapılmış bi albumdu.. traditional soloları aradık ama bulamadık.. kirk pek yorulmamış..

dave: metal dinleyen, bu müziğe gönlünü vermiş 100 kişiye sorun.. dave i vocal olarak mı biliyorsunuz yoksa gitarist olarak mı diye.. çoğusu vocal dicektir.. zaten megadeth gitaristi diyince akla direk marty gelir...
ayrıca "metallica: some kind of monster" belgeselini seyreden arkadaşlar dave in nasıl ezildiğini, hala metallica dan dışlanışının içinde yara kaldığını biliyorlardır..

bence kıyaslamak yanlış...
ayrıca yeter artık megadeth - metallica kıyaslaması... ufacık velet olduğumuz zamanlardan beridir yapılır bu kıyaslama.. sıktı artık..

Gönderildi : 29/03/2007 4:43 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Gönderiler: 1154
Noble Member

Kırk ün wah ları ve hızlı soloları bunun yanında beğenmediğmiz load ve reload da o slow soloları bana daha vurgulu hiç bi gitarist anlatamazdı heralde.Son albümde solo olmadı diye bu vasfından bişey kaybettiğni sölemek komikliktir.Ayrıca Metallica nın İhtiyacı kalmadı die bağlamakda.
Dave Mustaine(Megadeth) Konserine gittim canlı izlemek müthişti. Sıradan bir gitarsit gibi söz etmek de imkansızdır birçok Metal gurupun gitaristlerini kıçını tekmeler!
Sonuç olarak Some Kind Of Monster Filminde de 2.liği kabul ettiğini ve Lars a hitaben Küçük Danimarkalı dostunu özlediğini Metallica ya dönmek istediğini dile getirmiştir... Lars ise Kırk ün Metallica için Kök salmış durumda ve daha da öte de olduğunu dile getirmiştir.

Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!

Gönderildi : 01/04/2007 1:22 pm
(@olusair-27808)
Gönderiler: 133
Estimable Member

şaka mı bu kırk hammet kım ya tanımıyorum oyle bırını dave mustaine ile kıyaslayan arkadasıda kınıyorum

Gönderildi : 02/04/2007 7:45 pm
(@uqur26)
Gönderiler: 50
Trusted Member

Komik buldum tabiki Dave Mustaine yaratıcılık hız teknik vs.. şarkılara kattığı duygu hissettirdikleri ile tabiki Dave !!

I Will Open the gates hell one day..

Gönderildi : 02/04/2007 7:46 pm
(@thrasher63-32632)
Gönderiler: 161
Estimable Member

bunu bu ortamda çok kez dile getrdim ama gene getrmek istiom.gerçek şu:dave baba körkün eline werir tartışması bile yapılmamalı.

Gönderildi : 04/04/2007 1:34 pm
Artemis_666
(@artemis-666)
Gönderiler: 200
Estimable Member

cok saçma bir karşılaşdırma olmuş...Herkez Bilirki Dave Kirkden Daha İyi... Hatırlarsanız Kirk Ödül Aldığı Zaman Soloları Dave Yazmışdı ve Kirk'ünde Aldığı İlk Ve Son Ödül Olmuşdur... Dave Daha iyi derim....

Want you hit me as hard as you can,you have a kind of sick desparation in your laungh,when you lose everything,you are free to do anything

Jalopy Rock Cafe;
ambarlı mah. cumhuriyet cad. ihsanbey sok. no.1 avcılar

Gönderildi : 04/04/2007 2:24 pm
Sayfa 5 / 15
Paylaş: