Forum
Editleyin abi anketi gerçekten çok yanlış eskişehirin olmaması oy vermedim !BLACK OMEN !
EPİSODE 13 !
KATHERIA !
ESKKKİİSEEEHİİİRRR !
adı geçen grupların black metalle alakası nedir de eskişehir diyorsunuz. black metali parmağa oje sürüp, düğün klavyesinin üstüne scream atmak olarak algılıyorsanız --böyle sandığınıza da eminim aslında-- o başka tabi.
ANKARA
anketin son durumuda bunu gösteriyor !!
artık black metalin kralı hangi şehir olduğu anlaşılmıştır!! haa bunu ispatlamak için anketlerede gerek yok bilen bilir zaten !!
Ive hated life to the fullest yet with longing deep within !
bence sıraya koymak gerekir
İSTANBUL _ ANKARA _ ESKİŞEHİR
ya istanbulun nüfüsu ile ankaranın nüfusunu karşılaştırın...aynı nüfus oranına mı sahip...tabiki istanbuldan daha çok grup çıkacaktır mantık olarak....ama türkiyede black metali kaliteli yapabilen adam mı varki millet şekilci olmuş çıkmış....
ya istanbulun nüfüsu ile ankaranın nüfusunu karşılaştırın...aynı nüfus oranına mı sahip...tabiki istanbuldan daha çok grup çıkacaktır mantık olarak....ama türkiyede black metali kaliteli yapabilen adam mı varki millet şekilci olmuş çıkmış....
o zaman bu mantığa göre Türkiyenin norveçten daha fazla black metal grubu çıkarması lazım !! malum 75 milyonluk ülkeyiz
aaaarrggh için eskişehir derim ama türkiyede black metalin layığıyla çok az grup tarafından icra edildiği fikrinede katılırım
Legioner & Embla
aaaarrggh için eskişehir derim ama türkiyede black metalin layığıyla çok az grup tarafından icra edildiği fikrinede katılırım
aaaarrggh Ankaralı bir black metal grubudur...
Ankara tabikide sarcophagus aaaarrggh ... fln hep ordan cıkma
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
eskişehir'in eklenmesi gerekirdi,ama mevcut şehirlerden ankara'dan çok iyi black grupları çıkıo
Welcome to deep of my Hades
ya ben ankaraya vermiştim oyumu orda yaşadıgımdan elbette burdada var cok ama aslında dogrusu izmir bence blacker dolu orası kıbrıs caddesi falan ama bencede ankette eskişehir olmalıydı!
eskişehir nerde ankette? eskişehir olsaydı onu seçerdim episode 13 2ün ordan çıkışıyı yeter yani =)
Rhythm Guitarist of CogReSS
BEN yozgat diyorum
ama ankette yok hmm o zaman İstanbul diyeyim ![]()
ankara tabi ki
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
__________666__________
_____6____666_____6____
____666___666____666___
__6666666666666666666__
__6666666666666666666__
____666___666____666___
____6
Eskişehir abi.. ankette yok ama.
Fetish for horror, brought them to me.
Frenzied and impaled,
All the blood is sickening.
Hands soaked with vomit. Torture is my need.
çelişkili bi anket ama bana en çok izmir ve ankara gibi gelio