Forum
megadeth manowar metallicayıda sewmiorm kardesm gerci ilk metal dnnemee o grupla basladm ama aa bide slayer war tabiii
slayer,metallıca,anathema,manowar,dımmu borgır,cradle of fılth
gitar çalmayı motor kullanma sanan bazı gruplar var,eski yahu isim vermiyim
işte onlar ![]()
ver ısımde bılelım bakalım dedıgın gıbı mı calıyorlar
opeth,orphaned land,candlemass
love like blood
evet opeth haklısın onu unuttum
slayer,hardcore grupları,cradle,lacuna coil,opeth
manowarrr ve
tüm yeni yeni amip gibi üreyen kendilerini ve müziklerini 1 şy sanan sistemin kölesi mahluklar
ıf god was one of us...
the fragile art of existence...
Gothic Metal grupları
İron maidenı bir iki parcası hariç sevmeyi beceremedim
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
denedim ama megadeath i sevemedm bi türlü
karizmayı yüz boyasına,çivili bileklie maskeye kostume endexleyen guruplar ve tüm poserlar ![]()
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
slipknot ı hiç sevemedim zaten sevilecek gibi degil..
please god wake me
opeth bi kaç şarkısını dışında bide manowar var ama dinlemekle ilgili bi sorunum yok bir de kiss'in eski kliplerindeki hallerinden hiç haz etmiyorum o yuksek ayakkablarıyla ama müziğine laf etmem
I snapped my fingers, then snapped again and again, there is still no one there...
skullkrusher adlı arkadas evet haklısın karızma boyalarla,cıvılı bıleklıklerle olmaz ama unutma kı her tarzın benımsedıgı bıseyler vardır buna bıraz da sanatsal olarak bakmak lazım ben kendımce sole yorumluyorum yuzlerını boyamalarının yada cıvılı bıleklık takmalarının sebebı faşizmı temsıl etmesı yada satanızmın sertlıgını gostermek olarak da yorumlanabılır...