Forum
ah be abi şaka yapıyorum Iron maiden dinlenmezmi yaa ama demek istediğim dinlenmeyen we ya sevilmeyen grupları çok iğneleyici eleştiriyorlar ve sevilmeyen gruplar nedense en ünlü gruplariyi sen daha iyisini yaparsın onu dinleriz o zaman..
anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema anathema
ah be abi şaka yapıyorum Iron maiden dinlenmezmi yaa ama demek istediğim dinlenmeyen we ya sevilmeyen grupları çok iğneleyici eleştiriyorlar ve sevilmeyen gruplar nedense en ünlü gruplariyi sen daha iyisini yaparsın onu dinleriz o zaman..
Bilmiyorum Manowar ı görünce hiddetlendim.. Yani buraya biri gelip de bilinmeyen grupları yazsa heralde kimsenin umrunda olmazdı.. Bu yüzden herkes bilinen ve sevmediği grupları söylüyo sanırm..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
"satan cup cikstkky hindi" grubunu hiç sevmm
![]()
Lacrimas Profundere
Lacuna Coil
Therion
Theater of Tragedy
Tristania
Anathema
Moonspell
eliminate all the feelings...
dream theatre,megadeath bi türlü ısınamadım
hardcore gruplarından nefret ederim
Tek bilinen ve en sonu bilinmeyeN
Yine o komplonun içindE
Sembollerle ifade edilene doğrU
Olduğunla beraber yada onsuz olmaklA
O komplonun içindE
Nasıl bir karmaşa ve sonsuz bütünümlE
!!!!!!!!ÇIKIŞ YOK!!!!!!!!!!!!!!!!
dream theatre,megadeath bi türlü ısınamadım
ben de... nefret etmem ama pek de sevmem
Daha isimlerini yazamıyon, ısınama bence de...!dream theatre,megadeath bi türlü ısınamadım
ben de... nefret etmem ama pek de sevmem
megadeth,slayer,exodus gibi gruplara ısınamadım hiç ya..bi de soad son albümlerden sonra soğuttu iyice
Ne tarz seviyosun? Hmen bi liste oluşturiiim sana Megadeth'den, bak bi daha bırakabiliyon mu?megadeth,slayer,exodus gibi gruplara ısınamadım hiç ya..bi de soad son albümlerden sonra soğuttu iyice
Slayer da süperdir, en sevdiklerimdendir... Aynı şekilde, ona da kefilim...!
yazmaya vaktim yok...
o kadar çok şey dinletiyolarki bu iyi şu iyi diye.. dinliuuyorum hiç bişeye benzemiyo falan..
ehue sen de ne yazdıysam kefil olmuşsunSlayer da süperdir, en sevdiklerimdendir... Aynı şekilde, ona da kefilim...!
megadeth haaa.. durun size bişey anlatıyım...
çocuğun birine sormuş benim arkadaş ne dinliyosun diye...
çocuk: death metal dinlerim...
kimi dinlerisin demiş arkadaş...
çocuk: megadeht
demiş hahahaha