Forum
marduk, dream theatre, iron maiden , cradle..
Blind Guardian
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
iron maiden i dinlemek icin cok zorladim kendimi fakat nafile bi turlu sevemedim gitsin(remember tomorrow sarkileri haric)
geceler tanir beni
konarim gocerim ben
geceler tanir beni
kan damlar icerim ben
Judas Priest.Vokalleri çok itici geliyor
bencede iğrenç bi ses rob halford hiç sewmiom.
[/url]
cannıbel corpse,deicide,ozzy
Six Feet Under
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
gorgoroth,cannibal corpse.aslında daha bi sürü var ama neyse.
ya bide metallica'ya karşı neden bu kadar nefret besliyosunuz hiç anlamıyorum!!!!!
sen bilmiyosun kardeş yeni trend o.metallicaya ne kadar bo atarsan o kadar aşmış oluyosun öğren bunları...
çok ii 1 yaklasım daha!
AYRICA limp bizkit fena deil bence heriflerin konserleeri manyak olur ama black dinleyenlerinde anlamasını beklemiorum tabiki!
Kronik..
yaw 2 farklı müziğin karışımı olan bişiden nasıl zevk alıyorsunuz? hemde o 2 müzik türü tamamen farklıysa....
dream theatre sepultra
bu ne biçim başlık ya
bazı gruplar var ve onları sevmeye kasıyoruz ama olmuyo öylemi??hahaha güler geçerim la ben buna kırırım böyle başlıı ben![]()
judas-dream theater
.................
yaw 2 farklı müziğin karışımı olan bişiden nasıl zevk alıyorsunuz? hemde o 2 müzik türü tamamen farklıysa....
dream theatre sepultra
okadar deil rapçilerde bizim gibi bazı şeylerden nefret edior beraber bütünleşmesi ii birsey bence ama tarzına saygı duyarım
Kronik..
Type O Negative, Obituary.
get closer to see the light in my eyes.