Forum
genellikle türe göre bağlanılır ama onun da ötesinde şeyler istiyorum... ben mesela gitar ritimlerine ve sololara bakarım
| şarkı sözlerine | 5 (%7.2) | |
| felsefesine | 13 (%18.8) | |
| gitar ritim ve sololarına | 42 (%60.9) | |
| diğer ögelere | 9 (%13.0) |
Toplam oy: 69 — arsiv kaydidir, oy verilemez.
genellikle türe göre bağlanılır ama onun da ötesinde şeyler istiyorum... ben mesela gitar ritimlerine ve sololara bakarım
hehehehe onun ötesinde demeq ne bilim mesela sefgilin tavisye eder bu yüzden sefersin vs özel olur grup senin için böyle durumlar olabiliyor
vokal sanırım bnım ıcın en onemlı olanı.. ole sevdıgım turu yapıo dıe tutupda dırek baglanmam her gruba.. vokalın buyuk etkısı oluo bnde..
damned in black
ben sarkılarının bana etkisine bakarım speed-thrash tir slayer dır beni etkileyen bi de death metal dir
never and ever!
VokaLine bide Melodilere çok dikkate ederim...
кคђгєtรเภ
vokal ve melodi, $arki sözleride önemlidir...
the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh
bütünüyle bana hitap etmeli. müziğin yanında hissettirdikleri de önemli.
www.myspace.com/nocturnacy
soloları güzel olsun vokali iyi olsun yeter..mi yetmez tabii ki metalin içinde yeri olmayan şeyleri savunmamalı.faşizm satanizm gibi
walla sadece bıseye bakılarakda baglanılmazki! bağlancaksam o grup benm hayatımın %90 nını işgal etcek demektir sadece felsefe yada gitar için bu kadarını vermem ![]()
www.psyradio.fm
hepsi çnemli tabiii de öncelik ritim tabi daha doğrusu müzik kalitesi diyim....
bedevinin intikam zamanı geldi....
önce müzik dikkatimi çekiyo tabii gitar soloları ve bateri..ama vokal de çok önemli.şarkı sözleri daha sonra geliyo.
Win or Lose!
This is what I choose..
Bandwith ine bakarım.sonra cache boyutuna bakarım.en son page file miktarını ölçerim.sonra bağlanırım.
ben kereme bakarım kerem bana bakar
www.psyradio.fm
Bende fallenın imzasına bakarım.İmzası bana bakar.Sonra müziğe bakamam onu duyarım.Dinlerim.O beni dinleyemez çünkü kulakları yok.Arkasına geçip 4 kulak yaparım.Sonra foto çektiririm.Sonra bi de bakarım ki şarkı değişmiş.Aynı şeyleri bi de bunun için yap,öff yaa sıkılırım ben.Kapatırım müziği felan.
Amuahah gider bu böyle : ))
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
+1bütünüyle bana hitap etmeli. müziğin yanında hissettirdikleri de önemli.
walla bence gıtar rıtım ve sololarına ayrıca felsefesız de olmaz ayrıca vocalıst e bende onem verırım sarkı sozlerı de ayrı bı onem sacma sapan klasık ask sozlerı yazıosa tutmam ![]()
Fan Of Mark Jansen