Forum
Halen kendimi almayan kesim içine koyarak cevaplıyorum. Genel olarak tanıtım yazıları,eş-dost tavsiyeleri son olarak da kapak olabilir. Lakin kapak münasebeti ile alınması sanatsal kısmına daha yatkın bir dinleyici olduğunu gösterir kişinin. ![]()
Aslında seçeneklere satıcının ilgisi,alakası da eklenebilir. Örnek vermek gerekirse Zihni'de dinleyicinin isteği üzerine birkaç cd önerip çaldığına şahit oldum. Bu gibi şeylerde önemli tabiki..
Ayrıca fanzin,metal dergi kıvamında dökümanların yoğun okunması gerekmekte.
"Yalnızca iki sınıf vardır, işçi sınıfı ve burjuvazi, ve her kim bunlardan birinden yana değilse, ötekinden yanadır."
Josef Stalin
Hımm bu konuda sanırım en fazla Zor'un kritikleri dikkate alıyorum ben. Şimdiye kadar da pek hayal kırıklığı yaşamadım ( tabii ki istisnalar mevcut ) onun dışında Zıd'a gittiğimde ne tarz dinlediğim konusunda bilgi sahibi olan Tolga abi albüm önerir, dinletir. Bu sayede bir keç grup albümü aldım dinledim sevdim.
Sonra kesinlikle müzik zevkine bilgisine güvendiğim insanlara sorarım ki bu konuda oldukça şanslıyım en yakınımda öyle bir insan var.
Albüm kapağı falan ilk dereceden dikkate aldığım bir şey değil ama sanırım az çok da içini belli ediyor. Sonuçta alacağım albüme ne kadar özenildiğinin ilk belirtisi bir nevi albüm kapakları...
Disconnectus Erectus
Zor dergisindeki albüm kritikleri başlı başına olay zaten.. Zor dergisinde 3 ayda bir çıkmasıda garip geliyor bana.
"Yalnızca iki sınıf vardır, işçi sınıfı ve burjuvazi, ve her kim bunlardan birinden yana değilse, ötekinden yanadır."
Josef Stalin
sanatsal, orjinal bi kapak..
ilgi çekici, düşündürücü bir kaç cümle..
gerisi satıcıya ve albümün içeriğine kalmış
"Şmdinin sert(!) çocukları Whitesnake duyunca bunu mu dinliyorsun derler.. ama 80lerin sert çocukları Whitesnake dinlerdi.."
bazıları gibi inkar etmeyeceğim özümü*
xD özenti yok dediğim.. bir yer yok bildiğim
Bathory - Hammerheart...
Savaş , doğa(mitoloji)...
içeriğinde ki griftlik çeker beni
felsefe olan bağlılığı falan diyelim
Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !
http://www.felsefehayat.net/
satan kişi çok önemlidir..
albüm kapağına göre de olabilir.
Blondemess..I can still smell your wifes pussy sting on my gun.
Afedersin anlayamadım ben yahu, satan kişi derken?satan kişi çok önemlidir..
albüm kapağına göre de olabilir.
Confusion will be my epitaph
Ben hiç bilmediğim bir grubun albümünü alırken nelere dikkat ederim. Hmmm. Vallahi tıkandım bak şimdi. Bilmiyorumki, öyle raflarda gezerken beni al dercesine duruyorsa alırım herhalde. Vallahi birşey bulamadım ![]()
Ama sevdiğim grupların albümlerini her zaman alırım. Yıllar öncesinden kalan kasetlerimi hala saklarım, tarihi eser gibidir onlar benim için ![]()
Exodus'un son albümü çıktığında koşa koşa Taksim'e nasıl gitmiştim hala aklımda
Bir heyecanı var albüm almanın ya, ve asla orjinalindeki ses kalitesi yakalanmaz hiç bir yerde.
Confusion will be my epitaph
cikan her yeni grup icin tanimak bazinda dedi sanirim(satan kisiden kasti bu olabilir.)bu baglamda arkadas bir diger gruplarda caldimi okudumu o grup neydi neciydi ozaman bu kendi albumundede boyle birseyler yapmis etmi$ gibi eveliyatina kadar arastirmayi seven birisi olarak goruluyor. sadece tahmin.
Ders bitmi$tir.!
Scum fucking bitch, cum guzzling whore
eating the dick like a revolving door
you suck on my cock but dont swallow shit
your nothing but a worthless ass bitch
ahuaha saticinin bana verecegi hic birsey olama veya abi yaa elinde yeni birseyler varmi thrash death neyse artik..cok sacma..hem artik satin alan varmi hala? :d
Ders bitmi$tir.!
Scum fucking bitch, cum guzzling whore
eating the dick like a revolving door
you suck on my cock but dont swallow shit
your nothing but a worthless ass bitch
Ha şimdi anladım. Teşekkürler beni aydınlattığınız için ![]()
Confusion will be my epitaph
Sensin Ampul
Ders bitmi$tir.!
Scum fucking bitch, cum guzzling whore
eating the dick like a revolving door
you suck on my cock but dont swallow shit
your nothing but a worthless ass bitch
![]()
Droomz.
Özel olarak yabancı bir grup takip etmiyorum. Yabancı grupların albümlerini , grup elemanlarını veya parçalarını hiç mi hiç merak etmiyorum.
Pek çok konsere gidiyorum ve yeni gruplar tanıyorum. Bir grup o anda beni tatmin ettiyse o grubun albümünü alır ve dinlerim. Beğenirsem diğer albümlerinide sırayla alırım. İnternetten film, müzik , albüm v.s indirmeye karşıyım. Download yapmıyorum.
Yabancı gruplarda haz almıyorum. Konser sırasında cover veya kendi parçalarını seslendirse, arkadaşları herkezi olaya katmak için emek sarfetse, grup sahnedeyken elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsa, ben içsem kafam güzel olsa headbang yapsam, işte olay budur.
Hayat, heyecandan ibarettir.
