İçeriğe geç

Forum

bence adamları yası...

Bildirimler
Tümünü temizle

bence adamları yasına gore degerlendırın

94 Gönderiler
40 Üyeler
0 Reactions
13 K Görüntüleme
thrashman
(@thrashman)
Gönderiler: 75
Trusted Member

Bi de şöyle düşünmek lazım. Metallica`nın geçmişi olmasaydı ve bu haliyle ortaya çıksaydı kim s*klerdi. Slayer,Testament,Kreator gibi grublara duyduğum saygıdan bir nebze bile alamaz benden. Bir zamanlar metallica populerdi ve dileniyordu. Belki saydığım grublardan daha fazla sattı. Ama sonuca bakmak lazım. Şu an metal çevresinde küfredilen ve aşağılanan, bir bakıma afaroz edilen bir grub haline geldi.

Saygılar...

Gönderildi : 08/04/2007 5:40 pm
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

nedir bu meatllica hastalıgı
lemmyde 62 yasında hala hayvan gibi çalıo

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 08/04/2007 5:46 pm
uther
(@uther)
Gönderiler: 332
Reputable Member

Bence metallica kendini bitirmiş bir grup elamanları yaşıyla değil ruhuyla vardır.

DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı

Gönderildi : 08/04/2007 10:31 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Gönderiler: 1154
Noble Member

Nedir bu Metallica hastalığı?
Size ne ?
Benim grupum Metallica sanane ?
Dışardaki adam Metallica nın bittiğini düşünmüş Black albüme kadar kafasını duvarlara vurmuş sonrada bitirmiş kendince ozaman hiç dinlemeseydin.
Dinleme bize ne ?
Siz kendi benimsediğiniz grupları dinleyin amk Metallica ya laf yetiştirceğinize.
Dışarda sırf bu tipler için inadına Metallica amk bana damı özenti diceksiniz ?
Koca koca Stadları doldurması da mı batıyor size? ne derseniz diyin çatır çatır yazılı tarihe Metallica !
Hiç dinlemeyin ozaman dinleyene de karışamazsınız böle bi hakkı kendinizde buluyorsanız deneyin isterseniz :!:

Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!

Gönderildi : 21/04/2007 3:08 pm
devilation
(@devilation)
Noble Member

hocam yırtma kendini o kadar

[email protected]

F.O.X Vokal
long live rock n roll

Gönderildi : 21/04/2007 3:16 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Noble Member

Gönderen: @devilation

Yok hacı iyim ben de böle tutarsızca konuşulması kötü sevmiyorsan sevmezsin sevmediğiniz grubun şarkılarında eminim kafanmız kopana kadar sallanmışsınızdır.Yok özenti grubu yok bilmem ne kabak tadı verdi yani bu noktayı anca sevmiyorsan Metallica dinlemiyorum kardeşim diyin ahkam kesmek saçmalığı ne oluyorsa ?

Do you want heavy?

Gönderildi : 21/04/2007 3:26 pm
devilation
(@devilation)
Noble Member

manowar_19:

Yok hacı iyim ben de böle tutarsızca konuşulması kötü sevmiyorsan sevmezsin sevmediğiniz grubun şarkılarında eminim kafanmız kopana kadar sallanmışsınızdır.Yok özenti grubu yok bilmem ne kabak tadı verdi yani bu noktayı anca sevmiyorsan Metallica dinlemiyorum kardeşim diyin ahkam kesmek saçmalığı ne oluyorsa ?
biz kimseye ahyam kesmiyoruz
özentide demiyoruz
uther iron maiden
bende motörhead fanıyım
bu yüzden insanlar sevmek zorunda deil
grubumun gitaristi hasta sekilde metallica fanıdır saygı göstermek lazım

[email protected]

F.O.X Vokal
long live rock n roll

Gönderildi : 21/04/2007 3:30 pm
uther
(@uther)
Reputable Member

manowar_19:

biz kimseye ahyam kesmiyoruz
özentide demiyoruz
uther iron maiden
bende motörhead fanıyım
bu yüzden insanlar sevmek zorunda deil
grubumun gitaristi hasta sekilde metallica fanıdır saygı göstermek lazım
Devilation katılıyorum kimin ne dinlediği umrumuzda değil bu kadar tetik olmak bana bir şeyden korkuyor anlamına geliyor.Sadece ruhunu para için satan adamdan hayır gelmez görüşümü belli ediyorum

Gönderildi : 21/04/2007 3:45 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Noble Member

Devilation arkadaş Nedir bu Metallica hastalığı dediği için söylemiştim ilk cümlelerimi daha sonra aslında forumdaki eleştiriler için yazdım düşüncelerimi.
Ayrıca siz de görüyorsunuz ki çok tutarsızca eleştriler dünyada herkes biliyordur Semfoni albümün ustalığını ve ilk olduğunu.. Garage albümünde ise eski günlerine gönderme yaptığını , işte burda ;

Ayrıca James Hetfıeld için Lemmy nin hızlanmış hali derler bunu da bilmeniz gerekir.Iron Maiden için söz söylemeye gerek yok döneminde ne kadar iyi bi rekabetin içinde olduklarını ve Metallica nın çekinmeden esinleneceği efsanedir.
Metallica ayak altına düştü deniliyor Korn cover yaptığında ''one''şarkısına herkes ulan Korn la bile bunu yaptı diyolar Korn konserde Pink Floyd dan çalınca Pink Floyd un adı kirlenmiyor Kirlenmicek tabiki böle saçmalık olmaz .Snoop Doog sad but true yu sölemiş amk Eminem Aerosmith Dream on şarkısından SİNg For the Moment şarkısını türetiyor hiç bişey olmuyor.Metallica yapınca mı ayak altına düşüyor.
Metallica Ozfest te dönemindeki Ozzy sallamış Asıl Metal yapılıyor döneminde yapmış bunları Kendi tarzını yapan grupların çok ötesinde biyerde durmuş.Demem o ki kim değişmiyor ki? Ozzy de Mtv den çıkmıyor.Öle değil mi?
Bence böle efsanelere sataşmak iyi değil onların tarihlerinden bişeyler çıkarmak önemli olsa gerek bende kabul ediyorum St.anger bok gibi olduğunu ama bu her grup için olabilir .Iron Maidenın bile kötü albümü var Manowar un son albümü de ilk albümleri gibi uçuk kaçık riflerle mi dolu ?
Bu stada gelen adamlar Metallica ''mama said'' de çalsa o şarkıya katılcak şekilde seviyorlar davuldan teneke sesi çıksa bile işte o da burda ;

Metallica sevgisi bitmez !

Do you want heavy?

Gönderildi : 23/04/2007 11:45 am
(@metabolic)
Gönderiler: 1741
Noble Member

ohoooo bu tartısma cok surer gıder.. ısın alsı o deıgl arkdaslar.. madem eskıden bu kadar saglam albumler yapmıslar sımdı neden oyle albumler ıckmıyor pıyasaya merak edıyorum.. kendılerını aforoz edilmelerinin nedenıde yapılan albumlerının eskısı kadar tata vermemesı ok ?

bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein

Gönderildi : 23/04/2007 12:08 pm
devilation
(@devilation)
Noble Member

manowar_19:

Devilation arkadaş Nedir bu Metallica hastalığı dediği için söylemiştim ilk cümlelerimi daha sonra aslında forumdaki eleştiriler için yazdım düşüncelerimi.
Ayrıca siz de görüyorsunuz ki çok tutarsızca eleştriler dünyada herkes biliyordur Semfoni albümün ustalığını ve ilk olduğunu.. Garage albümünde ise eski günlerine gönderme yaptığını , işte burda ;

Ayrıca James Hetfıeld için Lemmy nin hızlanmış hali derler bunu da bilmeniz gerekir.Iron Maiden için söz söylemeye gerek yok döneminde ne kadar iyi bi rekabetin içinde olduklarını ve Metallica nın çekinmeden esinleneceği efsanedir.
Metallica ayak altına düştü deniliyor Korn cover yaptığında ''one''şarkısına herkes ulan Korn la bile bunu yaptı diyolar Korn konserde Pink Floyd dan çalınca Pink Floyd un adı kirlenmiyor Kirlenmicek tabiki böle saçmalık olmaz .Snoop Doog sad but true yu sölemiş amk Eminem Aerosmith Dream on şarkısından SİNg For the Moment şarkısını türetiyor hiç bişey olmuyor.Metallica yapınca mı ayak altına düşüyor.
Metallica Ozfest te dönemindeki Ozzy sallamış Asıl Metal yapılıyor döneminde yapmış bunları Kendi tarzını yapan grupların çok ötesinde biyerde durmuş.Demem o ki kim değişmiyor ki? Ozzy de Mtv den çıkmıyor.Öle değil mi?
Bence böle efsanelere sataşmak iyi değil onların tarihlerinden bişeyler çıkarmak önemli olsa gerek bende kabul ediyorum St.anger bok gibi olduğunu ama bu her grup için olabilir .Iron Maidenın bile kötü albümü var Manowar un son albümü de ilk albümleri gibi uçuk kaçık riflerle mi dolu ?
Bu stada gelen adamlar Metallica ''mama said'' de çalsa o şarkıya katılcak şekilde seviyorlar davuldan teneke sesi çıksa bile işte o da burda ;

Metallica sevgisi bitmez !

sen bizi yine yanlış anlamışsın
biz metallica nın yaptığı müziğe kötü demiyoruz ve ilk dört albümü hala severek dinleriz
ama yanıldıgın bir kaç konu var hemen düzeltmek isterim
Lemmy ile James Hetfıeld karsılastıran zihniyet yanlıstır Lemmy bu bass çalıyor james ritim motörhead rock n roll- heavy metal yapıyor metallica bay area thrash(ilk 4 albüm diğerlerini bilemem)
Lemmy bass gitarda kendi has teknik bulmus ve eksik üçlüyü yaratmıstır bu uzar gider ( bunu james i ezmek için yazmıyorum ; çünkü tony ile de karsılastırılmaz ki tony de eksik 5liyi bulmustur)
herkesi kendi müzik zevkidir benim için motörhead W.A.S.P diye gider
senin için metallica ... die uzar gider
yeterki dinlediğinden zevk al
gerisi hikaye
not: bu yazıda kimseyle polimik yazatılmaya çalısılmamıstır

[email protected]

F.O.X Vokal
long live rock n roll

Gönderildi : 23/04/2007 12:33 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Noble Member

Devilatıon ya ben Lemmy ile James arasındaki farkı biliyorum sen merak etme de ben bu ikisi arasında sadece benzetildiğini söyledim hem ses hem duruş olarak. Bunu da Önemli bi Metal grubun üyesi söylemiştir bulunca sana gösteririm.Bende biliyorum Lemmy nin ne çaldığını :D
Overkill coverı için Lemmy nin James için sözleri gibi mesala ! Ve Enter sandman Motorhead coverı için sen beni yanlış anladın yani :-)
Neyse Metallica konusu da çok uzadı ve ilk burda konuştuğum gibi kabak tadı veriyor dinliyen dinler dinlemeyen dinlemez bukadar ;-)

Do you want heavy?

Gönderildi : 23/04/2007 12:42 pm
devilation
(@devilation)
Noble Member

işte bu kadar
long live rock n roll

[email protected]

F.O.X Vokal
long live rock n roll

Gönderildi : 23/04/2007 12:46 pm
KarllogaN
(@karllogan)
Gönderiler: 80
Trusted Member

arkadaşım çok yanlış düşünüorsun yaşı gelmiş die düşünüorsa (metallica) o zaman bilndkleri gibi bıraksınlar daha değerli olrlar buna emn ol

SüperTeklife üye ol, sen de kazan!

Gönderildi : 23/04/2007 4:18 pm
uther
(@uther)
Reputable Member

Tartisma sarmis ama önemli olan ruhu koruma piyasaya yönlik is yapmama benim kasteddigim bu iron maiden hiç bir zaman kötü bir sarkisi olmamistir bireysel düsünceler disinda, birde Motorhead sabit kisiligi iron maiden sabit kisilikleri büyüzden bizleri bagliyor

Gönderildi : 23/04/2007 8:18 pm
Sayfa 6 / 7
Paylaş: