Forum
OrphanedLand valla şu lafı anlamadım ;
" Lars o kadar büyük bir davulcu değil. "
Bu cümlenin içeriğinin farkındamısın????
Lütfen bana büyük davulcuyu tanımla...
bende bilirim dave lombardo yu ama şimdi bazı şeyleri kabul et.Lars şu anda varolan pekçok metal grubunun bateristinin ilham kaynağı.Metallica yı kuran ve buralara getiren kişi.Bu adam gidip şarkı rifflerinde oynamalar yapıyo.Niye???Grupta rifflerle oynaması gereken bi James hettfield bi kirk hammett var.Onun kadar büyük çok çok az müzisyen var ve değerini bilip saygı duyulması lazım adama.Yıllar geçtikçe bozuldu mu?? Hayır.Kendine pek bişey ekleyemedi sadece.Ki o konumda daha ne ekleyebilirsin kendine??????Adam sadece - sadece çok çok az daha - kısa sürede yoruluyor.Ki bunun içinde minimum 2 saatlik konser gerekir.Twin lere kamera soktu da nooldu??Sanki yapamadığı şeymi kısmı doğru ama.
Fakat kaldı ki Lars sonuçta o klibin yönetmeni değil.
Bunuda unutma başkası çekti o klibi..
ya abi siz nerenizden okuyorsunuz yazılanları..o kadar iyi bir davulcu değil demişim.bu kötü davulcu anlamına mı geliyo sence..bence hayır..bu zamana göre o kadar iyi değil sadece bunun nedenide ondan daha iyilerin bulunması.+ bana müziin diğer yönlerinde de başarılı olduğunu söylemişsin..şimdi biz burda larsın davul çalma yeteneği üzerine konuşuyoz.onları konuşmuyoz.onlarıda konuşacaksak benim diyecek bişey olmaz zaten o adamın deli gibi beste ve söz yazdığını düzenlemere karışarak bi ahenk kattığını bende biliyom..ama konuyla alakası yok..yazdıklarım yanlış anlaşılıyo..
batigol-sen şimdi yazacaklarımı yanlış anlayabilirsin zaten doğru algılayacak beyin yok sende..sen varya o kadar aşşağılamalara gülerek bakacak ve embesilce karşılık verebilecek bir kişiliksin..gerçi sendekişilikte yok..bir otdan farkın yok..hayatın boyunca fotosentez yaparak yaşayacaksın..sen en iyisi git bi zihinsel engelliler okuluna bi yıl eğitim gör..takılorda ondan sonra gel..sen sanırım 30 yaşlarındaydın deme..bence zeka yaşın olsa olsa 4 dür..hatta o bile çok sana değrimi bil bak büyük gösteriyom seni..
ya abi ne yaşı ya..lars iyi mi?tamam eyvallah benimle karşılaştırırsanız iyiama bi dave lombardo ya bakın, megadeth in davulcusuna bakın.bu adamlar aynı zamanın müzisyenleri nerdeyse..hatta metallica daha eski.ama diğerlerikendilerini geliştirdiler..lars olduğu yerde sayıyo.St angel klibinde cift kross yapıyo diye kamera kross ların içine giriyo..sanki zor bişey..sanki lars bunu ilk defa yapıyo..abi yaşla alakası yok.geliştirmediği sürece boş.bende metallica dinliyrum ama yenileri değil..biöncü bu adamlar.ama bunu devam ettirmiyolar kabahatlaride bu zaten..BENCE tabi.şimdi biri üstüne alınır..
bos konusuosun
lars gibi aksak ritm giden adam yok
sadece calmakla bu isler olmaz dostum
ac bi damage inc dinle gozun gonlun ac1ls1n
lars gibi aksak ritm giden adam yok DİOSUN.BENCE YANILIYOSUN.MIKE PORTNOY VE RICHARD CHRISTY LARS'I KATLAMIŞ ADAMLAR.PEEEHH!!!!
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
harbiden metallica ne ya bu kadar tamam dinle anşlarımda megadeth aynı tarz we bence tartışılmaz bile metallica ile mükemmel ama sadece metallica popüler işte herkes dinlio sadece dinlemiş olmak için.we adamları yaşına göre değerlendirmeyelim aç imperanon dinle adamların en büyüğü 21 en küçüğü 17 yaşında
st.Anger albumunde lars davul deil bos teneke calmis.sizcede oyle degilmi ?
ewet çocuklar bası bişileri bilmio özellikle soad konusunda.gerçi büyüklerde pek farkında diil.
.................
Ya Lars'ın ortalamanın altında bi davulcu olduğunu anlamak için ille virtüöz olmaya gerek yok! Adam sadece Justice albümünde yardırmış, zaten konserlerinde Justice'den çalmıyolar!
Lord of all Noldor...
"...A star in the night and a bearer of hope
He rides into his glorious battle alone
Farewell to the valiant warlord..."
one,...and justice for all albümünde değil mi?Her konserinde çalıyorlar....And Justice for all,Blackened,Harvester Of Sorrow çoğu konserde çalınıyor.Bu da albümün yarısı demek.
Words escape me when I try to speak

Patroclus valla lars ın ortalamanın altında olduğuna katılmıyorum..Kendisi iyi bi davulcudur bence, kaldıki davul sadece o bagetleri HIZLI kullanmak değil orada müzik yapmak ben bunu mesela dream theater da bulamıorum..Ama adamın bateri bilgisi tartışılmaz.Kontrolsüz bi şekilde hızlı attack lar güsel ama o ruhu bulamıorum.Lars ta var bu bence..Zaten çok az davulcuda olan bir şey bence.Ki bu da lars ı BENCE ortalamanın üstüne çıkarır...
abi metallica nedir yaa kimdir abi bunlar yaa ooo bu nasıl bir gruptur yaa ticari kaygı yüzünden albüm çıkaartıyolar. bırakın artık metallica falan boş mevzular bunlar ne kaliteli gruplar vee
parasız kaldı yani adamlar??
Niye ticari bi kaygı olsunki? Bıraktım der isterse adam.Dünyanın parasını kazandılar sadece konserden.Albüm reklam saymadan...Ne kaygısı komikleşme...
+ bide napster dan aldıkları paralar var.
tabi sence garage inc albümü niçin yapıldı senfoniyle yapılan olay niçin di unutulmamak için anladın mı ve mali kaygıdır bunlar başka bi bok değil komik olmaymışşş. madem öle bu son albüm nmeydi adam gibi bir tane parça varmı o zaman her önü gelen senfoni çıkarsın ne oluyo böleeee
ya abicim bırakın bu işleri utanmasalar yeni cover akbüm çıkarcaaklar albümde barby girl parçasını çalacaaklar bu kadar mı piyasa olur yaa bi grup bu kadarmı ayağa düşer yaa ben senin için diyorum dostum yoksa benim umurumda bile değil senin giydiğin t-shirt leri ameler giyip çıkıyo sokağa hiç metal müzikle alakası olamayn insanlar bu hoşuna gidiyomu
ya sadece basit bi hesap yap..
2000 den fazla konser + 90 milyondan fazla albüm + napster
Torununa yeter bu para.Sadece konserleri hesapla:
2000 konser çarpı adam başı ortalama 40 milyon çarpı ortalama 15 - 20 bin kişi
Sonucu gör..
O konser de zaten metallica nın değil senfoni nin isteği...
T-short olayı onların ameleliği ben saygı duyduğum grubun t-short ünü giymiş olurum onu giyersem...