Forum
Not:Lütfen oy verirken grupların 80'lerdeki başarısını hesaba katmayınız.
Cümlesi geçmişken oylamada Metallica'nın birinci olması ve cevaplarda yer almasından sonra sence Slayer başlığındaki tepkim normal değil mi Linwe
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
bkz: death magneticAbi St.Anger denen saçmalığa en anlamlı albüm dedi
Abi St.Anger denen saçmalığa en anlamlı albüm dedi ya oha
asjkldfjkasdfjklas Bu alemde tek baba Thrash grubu vardır, tek safkan thrash grubu oda ahım şahım EXODUS'dur ..
offf bu sitede ne kadar kendini bilmiş sanan cahiller var ya ...:S st.anger metallica nın kariyerini özetleyen albüm heralde en anlamlı albüm oljak bunu james kendi azıyla söledi hala ötüosunuz ya...bide bana gözlük falan demeyin thrast te metallica heavy de de kral İron Maiden dier gruplar çizgisinden çkmadıydı şuydu buydu beni ilgilendirmio hiç birinin Kill Em All gibi baştan aşağı inanılmaz şarkılar olan bi albümü yok daha ne diim ki ...sora sçlu oluoruz ..:S
Slayer Seasons In The Abyss dahil o ana kadar olan albümler,Exodus Bonded By Blood hemen söyleyeceğim baştan sona hepsi kült şarkılar olmuş albümler..Zaten teker teker saysam rahat 10-20 albüm daha çıkar da burdan..
Gerginlik yaratan yok başlıkta ama adı 80'den sonra thrash başarası olan bir başlıkta en iyisi Metallica ve örnek olarak da Kill'em All'u gösteren birini ben niye ve nasıl ciddiye alabilirim??
Yazılanı idrak etmek,okuduğunu anlamak bu kadar mı zor?
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Abi St.Anger denen saçmalığa en anlamlı albüm dedi ya oha
asjkldfjkasdfjklas Bu alemde tek baba Thrash grubu vardır, tek safkan thrash grubu oda ahım şahım EXODUS'dur ..
offf bu sitede ne kadar kendini bilmiş sanan cahiller var ya ...:S st.anger metallica nın kariyerini özetleyen albüm heralde en anlamlı albüm oljak bunu james kendi azıyla söledi hala ötüosunuz ya...bide bana gözlük falan demeyin thrast te metallica heavy de de kral İron Maiden dier gruplar çizgisinden çkmadıydı şuydu buydu beni ilgilendirmio hiç birinin Kill Em All gibi baştan aşağı inanılmaz şarkılar olan bi albümü yok daha ne diim ki ...sora sçlu oluoruz ..:S
Slayer Seasons In The Abyss dahil o ana kadar olan albümler,Exodus Bonded By Blood hemen söyleyeceğim baştan sona hepsi kült şarkılar olmuş albümler..Zaten teker teker saysam rahat 10-20 albüm daha çıkar da burdan..Gerginlik yaratan yok başlıkta ama adı 80'den sonra thrash başarası olan bir başlıkta en iyisi Metallica ve örnek olarak da Kill'em All'u gösteren birini ben niye ve nasıl ciddiye alabilirim??
Yazılanı idrak etmek,okuduğunu anlamak bu kadar mı zor?
gereksiz tartışma olmuş yorumu editliyorum..herşey yanlış anlaşılmış..
Arkadaşım sen 80'lerden sonra thrash adına en başarılı grup Metallica diyorsan thrash metal nedir bilmiyorsun boşuna dinlemişsin yazık olmuş..
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
megadeth e tek oy veren benim ne yzıkki ![]()
tabiki kreator
Kelimelerin girebildiği yerde,silah patlatmaya lüzum yoktur
80 lerden sonraki thrash ten kasıt 83 ten 89 a kadar olan zaman olarak vurguladım ben..
Benim seninle kişisel bir sorunum falan yok ki defalarca belirtmeye çalıştığım alıntı yapıp yazdığım ve başlığın adından da anlaşılabileceği gibi ele alınan zaman dilimi 1990-... dır...
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Benim seninle kişisel bir sorunum falan yok ki defalarca belirtmeye çalıştığım alıntı yapıp yazdığım ve başlığın adından da anlaşılabileceği gibi ele alınan zaman dilimi 1990-... dır...
yanlış anlaşılmış bitmiş..
80 döneminde bu türün zirvesine çıkan ve birçok gruba ilham olan Metallica 90 sonrası thrash yapmadı ki zaten en üste çıkması diğer albümleri yapmasına neden oldu !
Bence Testament iyi 
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
80" class="wpf-smiley" style="vertical-align:middle" /> döneminde bu türün zirvesine çıkan ve birçok gruba ilham olan Metallica 90 sonrası thrash yapmadı ki zaten en üste çıkması diğer albümleri yapmasına neden oldu !
Bence Testament iyi
Atlama hemen
abi bu ülkede thrash dinlenmiyor mu ya.....
çok ilginç...metallica nın 80 den sonraki dönemi thrash metalden nasıl sayılır...ilginç....
ayrıca bu ülkede sodom,tankard dinleyen yok herhalde.....
o listede sodom ve tankard ı en üstte görmek isterdim...
çünkü slayer bi dönem bozmuştur kendini 90 larda...
kreator aynı şekilde bozmuştur...
metallicayı saymıyorum bile...
megadeth bozmuştur...
exodus bozmuştur....
sodom hiç bi şekilde bozmadı...her zaman bazur güzür old school thrash metal yaptı....
tankard aynı şekilde hep birayla kafaları bozuktu hala daha bozuk.....sürekli old school thrash metal yaptılar ve sürekli biradan bahsettiler.....
nasıl oluyorda sodom ve tankard o listede yukarda olamıyor ilginç....
diğer yandan anket 1980 lerden SONRA demiş yani 1990 larda...1980 lerde dememiş..80 lerde dese anlayacamda...
83 ten 89 a kadar olan zaman olarak söledim ben ama bak anlamamışız birbirmizi
Ben seni anladım da sen ne beni ne başlığı ne de thrash metali anlıyorsun..
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
SODOM ötesi yok !
dm.wasp.gen.tr