Forum
yok ben ondan gülmedim
.... orda geçti benimde belli bir dönemim...aklıma geldi de...bir senem... bi okulunda..lanet bi okulunda ![]()
süleyman demirel?
Yürüyen Kapris
yok o olsa daha iyi olurdu eminim......yiaaöl...anadolu öğretmen...bilen bilir!
... sende biliyosundur....
lise 1 orda okudum,sonra kaçtım!! iyiki iyiki diyorum şimdi oh.... 
aha açılmış , ama benim anlatıcaklarım çoktan geçti , stüdyo için birşeyler süyliyecektim dragostaki..Herneyse bende gidiyorum anırım bu Kartal'dan.
Yürüyen Kapris
Anaaa Kartal'dan adam çıktı ![]()
![]()
![]()
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
haha artık yapmayın şunu. siteden garip karşılayacaklar
ama harbiden şaşılmayacak gibi değil
Hail Death Metal Legion!
Senelerdir burda yaşıyorum.O bahsettiğim dükkan açılmadan önce hiç görmezdi böyle götik pank imö.Şimdi sokakta gördüğüm 10 kişiden 9u aynen böyle tiple geziyor.Az olsun öz olsun tabi.Ama kurumasında.
abi kartal yakında il olmak isterse şaşman giderken yolda istanbul il sınırı tabelası görmek olası ^^
www.psyradio.fm
20 yıllık kartallıyım en eski benmiyim? ![]()
Darkpassage * Heart of Darkness
kartal'ı küçümsemeyin derim
...o bahsettiğiniz yer fena değil,sahibide çok iyi biri,bekleriz.kartallı arkadaşları görmek çok güzel burda,şaşırdım doğrusu.![]()
aslında kartal'da baya bir metal dinleyen var ama maalesef ortam neyim yok.
ben de 29 yıllık kartallıyım. askerlik bitince (15 haziran) geri döncem görüşürüz oralarda
we must bury you so deep that noone should find you
Bende çok şaşardım deathalive sizleri görünce Kartal insanını sevmeye başlıyorum.
27 yıllık kartallıyım çoğu yerden iyidir.Kattal ayrıca sarı kırmızı yeşil demişsiniz ama o nisanlar size karışmaz siz asıl sadece yaşillerden korkun.kartaldan çok yakacıkta sağlam adamlarda vardırki birkaçına rotting christ konserinde rastladım.Küçükyerlerden daha sağlam adamlar çıkar bence . 99'da satanist olaylarında yakacıkta bazı yerleri basmışlardı.İnsanları gözaltına almışlardı
.Okadar siyah giyindim okadar ses açtım hiç sorun yaşamadım güzelim kartallında.Suan kartaldada emo popçu türkücü maholar(tabi türkücü derken arebesk kastettim)saçları bol jöleli hoykolar gezmekte bolcanada kaşar kızlarımız bankalar caddesinde volta atmakta.

Kartalı beğenmeyenlerin Pendiğe uğramalarını tavsiye ediyorum
Gerçi Pendik gibi bir yerden Heretic Soul gibi bir grubun çıkması olağanüstü bir durum bence ![]()
Boş zamanlarımın çoğu Kartal'da geçtiği için iyi bilirim Kartal'ı ve insanlarını.
"Yalnızca iki sınıf vardır, işçi sınıfı ve burjuvazi, ve her kim bunlardan birinden yana değilse, ötekinden yanadır."
Josef Stalin
Pendik'i begenmeyenler de Adabazar'a gitsinler. Ordan grup bile cikmiyor ![]()
Front stage is not Heavy Metal
Malikhane diye bir yer varmış burada ama hiç gitmedim.
http://www.facebook.com/pages/%C3%96teki-Edebiyat/112094835550387