Forum
yaw nereye gidio gençlik yaw bence de bu müziği dinlicek adam 18 i bi gecmeli yaw soraa bzim adımız kötüye cıkıyooo...gülsem mi ağlasam mı bilemedim yani...yazık!
bu ne bee bu neeeeeeeee böle adamlar var mı yaa aptallıın sınırında gezinen zavallı daa bi sürü sey derdim de bosver hor görme garibi olayı..
-The Headless Children
-The screams that fill the night,fill the night
zuahahah
01:39] <EETFUK> AYIN ESNASNDA BEN KENDMDEN GECTİÇİME SEYTAAN MI NE GRMIS ÖÖLE DİOLAR ISTEE
[01:39] <ImpLosioN> Hİİİİİİİ
[01:39] <Deborah> demek yuce seytanı gordunuz ha
[01:39] <EETFUK> SOORA DAITMISM ORTALII
adam harbi kek ya mal ya
okulda bileemi kalemtraşla kesip iiçmiştim kanımı ![]()
bizim lisedeki ark. ahmetkaya deenen adamı dinlerken kızın tekiyle cıktı ve metal dinlemeye başladı zuhahahaha ![]()
..::// ¯`²DaRKCeReMoNY-²`¯::..
yazık yaa insanlık kalmamış IQ kavramı kalkmış..
True enemy or false friend?
dimi dimi dimi ![]()
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
kendini belli etmeye calısıo dikkat cekmek için yapıo sizin dalga gectiinizi anlamayacak kadarda salak bişi
bölelerine yazık bile denmezz bence yapsa bile sölemesi komik ayin falan hehe ben anlamıorm metal dinleyen insan satanistmi olmak zorundada bu tür şeylere ihtiyaç duyuyo bu tip insanlar bişi bilmediği ve yaşamadığı için dikkat cekmeye calısıyolar
abi bana direk bu çocugu bulun onla takılmak istiyorumm acil bulun banaaa
çocuk bikere black yapan metallica dinliyomus.bıcak satıyomus.ayin yapıyomus.üstüneee kalemtrasla kestigi bileginden kan iciyomus daha nee?? kız olsam direk weririm ![]()
zuahahauhau28u2382u3
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
gelecejin james' i muhahaha
hadi bana deseniz anlarım james gibi gitarı aşagıda calıyom
eueheue 
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
Arkadaşlar : Bu insanlarına yaşları daha küçük , Dikkat çekmeye çalışıyorlar sadece...
Üzülecek birşey varsa oda : Yanlış yere özendikleridir.Bence bu olayın aslı yok , sadece birşeye özenip dikkat çekmeye çalışıyorlar...
O yazıdan olsa olsa standup gösteri makalesi olur
Büyüyünce okurlarsada gülerler ancak ![]()
I HATE MYSELF AND WANT TO DIE !!
17 yaşında biri bu kadar salak olabilir mi abi bence sizi yiyor olmasin aptal pozuna yatip filan ne bilim eger bu kadar salaksa vay anasini diyorum
false love turn to pure hate..
bence de yemiş sizi
yazık lan adama cidden böyleyse. töbe töbe.. bi onun kadar metalci olamadık doya doya içemedik hatunun kanını.. 
Ben ölünce ne yapacaksın Tanrım? Beni kaybetmekle, kaybedeceksin anlamını... -Rilke-
hakkaten bölelerini bulmak zor kıymetini bilelim :d
ya böyle birşey nasıl olabilir ya
gerçi bende rastlamıştım böyle bişeye ama bu derece değildi.. uu yeahhh satanist dost !
zuhauhua
17 yaşında biri bu kadar salak olabilir mi abi bence sizi yiyor olmasin aptal pozuna yatip filan ne bilim eger bu kadar salaksa vay anasini diyorum
Aynen katılıyorum 17 yaşında ve bu kadar mal
O sizi keklemiş olmasın böyle salak ayaklarına yatıp .. ![]()
Gençlik 'DENİZ' olmak istiyor!