Forum
valla ben beklerim hiç şaşmadım ki bunu sadece teoman yapmıyo daha bi çok isim var gerçekten.. hele bi şarkı dinletti arkadaş direk don't cry ın yandan yemişi.. ona kalırsa yavuz çetin- herşey biter şarkısının girişi skid row-i remember you nun girişi ile aynı akorlar.. herşeyi ile hemde.. tabi burda yavuz çetini kötülemek amac ıile söylemiyorum ki çok severim ve ne yaparsa yapsın o bi virtüözdü.. yani demek istediğim bunu yapan kişi sayısı fazla.. ama teoman gördüklerim ve dinlediklerim arasnında olayı abartmış isim yani yuhh dedim gerçekten.. hele judas ve zeppelin olayı şoke etti beni..
Fatal Mind - Guitar
http://www.myspace.com/mysteriatr
çalıyomu çalıyo baba
dicek bişe yok
yürübe... harika bi tespit olmuş... (:
vidyoyu yapanın ellerine sağlık...
hauhuha vay anasını
süper video olmş yau...
^^Kill For God^^
yorumalrda şöyle bişiy var'Utanin lan!!! Sarkilari caldiysa bile adam güzel söylüyor' ben buna bittim ![]()
içimde tanrıya yer açılırcasına!!!
oha yuh teoman yuh arockcı seni ![]()
boris olshansky
Eheh zevkliymiş ama şarkı seçimleri oldukça güzel ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
bazıları sadece benziyo olabilir ama çoğunu çaldığı bariz ![]()
esinleşilmiş bi özentilikdir aldı başını gidio bu adamda mesela sahnede sigara içmesi filn uff hayatı yalan bu adamın
beah
karanlık ışıgın yok oluşudur..
soğuk sıcaklığın kayboluşudur..
YAnLIzLIk
I feel cold as a razorbled
tight as atourniguet
Dry as afuneral ROOM gibidir yanlızlık
etrafındakilerin yaşam belirtilerini kaybedişidir...
EN büyük yanlızlık
yazık ya gelsin de bir iki tane beste vereyim en azından çalıntı olduğu anlaşılmasın
))))))
Çala çala dinlettirdi kendini vay be ![]()
İyi bir araştırmacıymış ![]()
bunu hazırlayan sıkı bi teoman dinliyicisiymiş ki hazırlamış bunu....yoksa niye umrunda olmuş ki teoman ![]()
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
olur böle seyler hahahahah
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
ama zamanında iyi kakalamış dinleyiciye.. ben bu adama helal olsun derim.. yavaş yavaş uyanıyorsun türkiye.. ama Porsche'u alan Reinayı çoktan geçmiş.. ![]()
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`