Forum
hadi lannnnn
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
evet ve aramızda bir iletişim oluğunu bile düşünüyom.. arada bi odama gelirler felen ...
bence baya bı feyk bu fotolar
"No Victory Without Sacriface"
başlığa görmeden direkt cevap yazdım pardon ama gerçekten de fotoğraflar bişey ifade etmiyo bence .. tesadüfün önde gideni
.. hatta gayet normal resimler .. ..galba..
ruh kalıntısı onlar inanmayın
ılımlı satanizm ![]()
kadin veya erkek bi insan karaktersizse,her turlu seyi kullanir istedigini elde etmek icin.ama sonucuna baktigimizda asil kaybedenler her zaman turlu turlu yollara basvuranlardir.bi insan durust,ciddi ve dusuncelerinde samimi olursa,yaptigi her isin arkasinda olursa az ama oze sahip olur.ne kadar cok kisi veya olaya dalarsa o insan o kadar boka bulasir bence.ilk basta insan kendini bilmeli tanimali bknz imzama.*adolf hitlerin kavgam adli kitabindan alintidir.*( hail antihumanizm! )
hayaletlere gelince, bence hayalet diye birsey varmi yokmu bilemem ama insanlari rahatsiz eden olaylar bilinc altinin kisiye ettigidir.yok hayalet gordum yok cin gordum faso fiso hersey beyinde biter.
"HERKES ANLAYABİLDİĞİ KADAR YAŞAR,
VE ANLAYAMADIĞI ŞEYLERİ UMURSAMADAN ÖLÜP GİDER..."
Hayaletler dünyamızda deiller..Ama daha farklı canlılar farklı şekillerde bize görünürler ve bizde onları çoğu zaman hayalet sanarız..
Dünyada bizden başka yaşayan canlılarda var..
VULNERA OMNEZ,ULTİME NEKAT..
Kendi Felaketimi Kendim Yaratırım,Lanetimin Sebebi Benim..
hayal-et.artık gerisi sana kalmış
evet bende katiliyorum , eskiden bende bu konuda realist dusunurdum ama okudugum bazi dergiler ve discovery channel da seyrettigim bir bolum beni cok etkiledi sanirim dumya uzerinde yasayan ve dusunen tek varliklar biz degilizHayaletler dünyamızda deiller..Ama daha farklı canlılar farklı şekillerde bize görünürler ve bizde onları çoğu zaman hayalet sanarız..
Dünyada bizden başka yaşayan canlılarda var..
[color=red]^&<à§ù[``^@}¤¤µ
senin gibileri artik ucak kacirip italya da papaya siginiyolar yakinda sende orayi boylarsinhayaletlere de, ruhlara da, seytana, melege de sokum gitsin!!.. birakin bu sacmalklari..!!
[color=red]^&<à§ù[``^@}¤¤µ
fake bunlar fakeeeeeeeeee
Acayip boktan işler.
bunnara inanacak yaşı çohtan geçtik....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
hayal et o kadar bu işin geyiği de bu olsa gerek!!!
GECE İNANILMAYAN BİR DİNİN EBEDİ MİSYONERİDİR BEKLEYENİN GÖVDESİ İÇİN AÇLIĞA ALIŞIYOR İNSAN PEKİ YA DELİLİĞE ALIŞABİLİR Mİ
FOR THE LİFE THAT I HATE...
bırak bu işleri devlet su işleri fırçala dişleri
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
Hayalet neymiş ya?
Uyarı: Osurmak Yasaktır.