Forum
adam büyük olayı aşmış. gülmek için gidio yani. biz ne yapalım wayy wayy..
> Hayalet olan zaten bizleriz <
Hayalet olmak içinde ölmeye gerek yok.
< Müziği son sesine açtığımda benle beraber dans etmeye başlarlar >
Bundan başkada hayalet tanımam
Müziğin Sesini Kısmaaaaaaa
Ne hayaleti yok hayalet fln İnsanlar hayalet gibi olmuşlar Zaten...
Karanlık Gecede Cehennem Çığlıkları
Göğsümde Şeytan'ın Kızıl Hançeri
Ben Ise Korkusuzca Şeytan'a Yürüyorum!
hayalet derken kastedilen ruhsa ben buna inanıyorum.. ama bu resimleri soracak olursanız komedi derim... ruhsuz olmayı kabul edemem ama..
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
hayaletlere de, ruhlara da, seytana, melege de sokum gitsin!!.. birakin bu sacmalklari..!!
ya hayalet olsa ne olmasa ne ben 6. kattan düşsem hayalet beni tutacak mı?
-Hayır
o zaman bu tür şeylerle işim olmaz
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
inanmam..
msconfig
hayaletlere de, ruhlara da, seytana, melege de sokum gitsin!!.. birakin bu sacmalklari..!!
inanmayabilirsin ama sokamazsın!
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
adam çat die koymuş çocuu kimse engelliyemez bu saatten sonra ![]()
Hayalet diye film vardı;ne alaka mı? Ben de bilmiyorum:=)
bence hayalet dıe bısı yok ama uc harflıler war nicler korkuom soleyemıorum adlarını![]()
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
korkma bea gece yatmadan 3 sübhaneke 1 elham oku birşeycikler olmaz
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
bence hayalet dıe bısı yok ama uc harflıler war nicler korkuom soleyemıorum adlarını
Aynen Dostum bende onlardan Korkuyorum bi tanesi bana aşık olmuştu 3 ay bırakmadı peşimi!!! hayaletler Saçmalık hele o resimler 80'lerden kalma fotomontaj...
кคђгєtรเภ
İNANMAM KARŞIMA ÇIKARSA DA LA HADE GET İŞİNE DERİM..
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
Umarım öle dersin!
кคђгєtรเภ