İçeriğe geç

Forum

Kurt Cobain & Intih...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kurt Cobain & Intihar Mektubu

44 Gönderiler
32 Üyeler
0 Reactions
7,609 Görüntüleme
_wampirr_
(@wampirr)
Gönderiler: 532
Honorable Member

arkadaşlar olaya bie açıklık getirmek istedim kurt intahar etmedi öldürüldü.we karısı tarafından... şöle söyleym kurt öldüğünde kanında 30 gr eroin bulunuyo we bu dercede eroin alan biri hareket edemiyecek kadar uyuşmuş olur we böle bi durumda olan biri nas intaar etti sooraa neden mektptaki el yazısıyla kendi el yazısı uyuşmuyo we wee kurt ün ölümünden sonra bi adam kurt ü öldürdüğünüü we bunun için karısındn para aldığını sölemesi üzerine bie hafta sonra adam öldürülüyo...

bunlar çok garip çelişkiler we hala bu konu tartışılıo...

In my dreams I can see you
I can tell you how I feel
In my dreams I can hold you
And it feels so real

Gönderildi : 19/11/2005 9:04 pm
drive_through
(@drive-through)
Gönderiler: 1830
Noble Member

intihar olayı kriminal otoritelere göre tıbben imkansızmış yukarıdaki açıklanan nedenlerden dolayı
ama sonuçta öldü gerisi de bizi pek ilgilendirmez yani her insan intihar edebilir ya da öldürülebilir bu kurt cobain olsa da olmasa da

Gönderildi : 24/11/2005 8:25 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

falan.

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 28/11/2005 8:24 pm
basar_cengel
(@basar-cengel)
Gönderiler: 19
Eminent Member

o bir efsaneeeee

ba

Gönderildi : 28/11/2005 9:16 pm
aNgel01
(@angel01)
Gönderiler: 181
Estimable Member

çok ii yapmış bence kalıp inat etmektense kendim için ölürüm daha ii...insanlara tahammül etmek kadar igrenç bişiy yok...benden kendimi bildigimden beri insanlardan nefret ediyorum.intihar mektubunda bile onlardan bahsetmesi we bunu okumalarına izin wermesi bile insanlıga fazla...

TANRIM EGER TANRI WARSA RUHUMU KURTAR EGER RUHUM WARSA!!!???

Gönderildi : 01/12/2005 1:25 pm
kill_or_dream
(@kill-or-dream)
Gönderiler: 25
Eminent Member

amerikadaki polisler salak mıdır yoksa Courtney bütün FBIya vermiş midir?........

OMNES VULNERANT ULTİMA NECAT!

Gönderildi : 04/01/2006 10:52 pm
Corpse
(@corpse-3)
Illustrious Member

uykum kaçtı.

Gönderildi : 14/09/2006 7:06 pm
MethaL
(@methal)
Gönderiler: 5081
Illustrious Member

Bu mektubun ingilizce versiyonu var bende. 6-7 seneden beri pc nin içinde durur bi köşede.. Elime geçtiği an çevirttirdim mektubu bi arkadasa.. ama sadece o an okudum ve unuttum.Yeniden hatırlamak iyi geldi =)

Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!

Gönderildi : 20/09/2006 1:55 am
(@karacoglan-28309)
Gönderiler: 19
Active Member

benim duyduğum?-okuduğum?- ne kadar gerçektir bilmiyorum ama- intihar mektubunda kurt ün el yazısı ile yazılmamış bölümlerin olduğu...

A4 boyutta kırmızı kalemle yazılmış... yazıldıktan sonra da içinde çiçek olmayan bir saksıya saplanmış kalem...

---gereksiz bilgiler:=)

Gönderildi : 22/09/2006 11:11 am
silentmelody
(@silentmelody)
Gönderiler: 180
Estimable Member

seneler önce okumuştum bu mektubu v cidden bişelere daha farklı bi pencereden baktığını düşnmştüm herşeyn yolunda gttiğini anltn bi mektup evet ailesi var.parası var ve cokda güsel bi kariyeri var ama cocukluktan gelen sorun işte bu sorun hayat yolculuğunda belkide hiç terketmedi onu bu duruma sürükleyende odur heralde.....ben inanmıorum öle saçmlıklara karısı öldrmüş fln..bende kurt cobainin öldkten sonra çekilmş bi poster gibi bişeyi var...... :(

Gönderildi : 30/03/2007 10:27 pm
Corpse
(@corpse-3)
Illustrious Member

eger kafası olmayan ve otopside çekilmiş bir fotorafdan basediyosan o kurt deil.

Gönderildi : 30/03/2007 11:10 pm
silentmelody
(@silentmelody)
Gönderiler: 180
Estimable Member

hyr öyle 1 resm deil ve resmde gördüğümde kurt.

Gönderildi : 02/04/2007 7:11 pm
radser
(@radser)
Gönderiler: 674
Honorable Member

derin

Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...

www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi

Gönderildi : 04/04/2007 1:52 am
anqlofdeath
(@anqlofdeath)
Gönderiler: 330
Reputable Member

Gönderen: @morgion

N3oG3n3tiC:

Gönderen: @morgion
hatta bedne yannış yazmışım: "sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir" kusura bakmayın dün kafam iidi o yüzden:( iced earth'ten melancholy eşliinde içmiştim:/ düşünün artık!

:lol: ehehe afiyet olsun hacım.

saol hafız ama dün cidden iidim gündüz gündüz 2 anti-depresan(paxil) + viski içtim soora kaydım tabi:)

sen de mi paxil kullanıyosun :D mülaim gbi dolanıyor insan aldıktan sonra =)

Gönderildi : 13/04/2007 8:51 pm
Sayfa 3 / 3
Paylaş: