Forum
Siz de bize söyleyin biz de onları dövelim ![]()
Ayrıca SMITD, oyundaki nickin ne bakim ![]()
Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson
O değil de ben bu karakteri silmeye kıyamıyorum.
17. seviye, büyücü. İsteyen varsa verebilirim. : )
Niye birakiyon ki
Ezberlemem gereken zilyon tane sayfadan zaman kalmayacak. : )
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
Teddy'nin saldırısına uğradım. Dövmüş beni. : )
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
nick ne ki?
Endoplazmik Retikulum
nick ne ki?
Endoplazmik Retikulum
hıı şikayet üzerine saldirdim sana,bizim klandan birine saldırmıssın (: dedi dövdü beni,dövermisiniz bunu diye :p nickinlede dalga gectik hatta *-* nerden bulmus bu nicki diyerekten.gelsene bizim klana bırakmıcaksan oyunu.
nick ne ki?
Endoplazmik Retikulum
hıı şikayet üzerine saldirdim sana,bizim klandan birine saldırmıssın (: dedi dövdü beni,dövermisiniz bunu diye :p nickinlede dalga gectik hatta *-* nerden bulmus bu nicki diyerekten.gelsene bizim klana bırakmıcaksan oyunu.
: ) Arenada arada bi' dalıyorum, denk gelmiş.
Biyoloji'de okuyan birinin aklına başka bir şey gelmiyor. : )
Şimdi 4 yılı bir dönemde geçmeye çalışacağım için, bu dönem bayağı bi' yoğun olacak. Son günlerim yani, katılsam da bi' işe yaramam.
_13_ postana bak bakayım ![]()
Emerson
Gördüm az önce ve şamar oğlanına döndüm, tüm klan en az bir kez dövecek mi? : )
Bir kez turnike olacaksın artık ![]()
Emerson
Şerefim yerlerde sürünecek ha, neyse karakteri silmek için bahanem olur en azından. : )
Niye biri beni dövmüş...Bir klanda da davet almışım ![]()
Klan üyelerine şöyle bir bakınca 5.Seviye çok düşük yahu ![]()
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work