Forum
Maşallah ![]()
Biz kaçıncı dünyadayız ki..?
Belli mi olur belki çıkar. O kadar uğraşacağına hazır chara konmak isteyen olabilir ![]()
Bazı oyunlar için bende denemiştim de Türkiye de çok zor.Beleş verirsen alan olur ama.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
Beleş verirsen herkes alır. Ben çok char alıp sattım bu da satılabilir önemli olan satıcağın yeri iyi bilmen
bu oyun yeni olduğu için şuan arama aşamasındayım ama 2-3 ay sonra kesin charlar alınıp satılmaya başlanır. sonuçta satan kişide oyuna hem para hem emek harcıyor.
Beleş verirsen herkes alır. Ben çok char alıp sattım bu da satılabilir önemli olan satıcağın yeri iyi bilmen
bu oyun yeni olduğu için şuan arama aşamasındayım ama 2-3 ay sonra kesin charlar alınıp satılmaya başlanır. sonuçta satan kişide oyuna hem para hem emek harcıyor.
Sen karakterinin ismini versene bir bakayım ![]()
Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson
CeYMiS
Yine senkronu tutturamadık Hazar. : )
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
Dur giriyorum şimdi![]()
Emerson
Bi klana saldırdık tek kişiye karşı onca adam olmamıza rağmen hem dayağı yiyen ben oldum hemde kaybettik. ![]()
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
Klana dönersek söz seni alacağım klana. Dövemeyecek kimse seni benden başka ![]()
Emerson
siz hangi server da oynuyorsunuz ?
Kralına gider diyorsun yani ![]()
hem lan hemde kro
Bu yazından kimin kro olduğunu anlamak pek zor olmasa gerek
Senin nick nedir?