Forum
gözümüz aydın tepkilere karşı tekrar POPOMUNDO oldu..arkadaşlar oyunda beklerim karakter adım GÜLİZAR GÜRCAN
pm atarsınız kaynaşırız
I gave you my soul, you left me dying (freezing in the cold wind that screams through the silence, in the barren wastes of my heart) Within the walls of my mind... alone The winter serenade fell silent to me
şehrin birinde en azılı suclularda 5. sıradayım
vandalist hareket engellenemez ![]()
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
vandalist hareket engellenemez
Adın ne
Adın ne
hevesimi kursağımda bırakmayın şimdi
kanundan kaçma basarısınıda almam lazım
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
hehe bende katıldım bu çılgınlığa ![]()
Adın ne
hevesimi kursağımda bırakmayın şimdi
kanundan kaçma basarısınıda almam lazım
Yok yaw kimsn onu merak ettim
baya önce girip üye oldum.biraz oynadım bıraktım.bnm eleman ölmüştür heralde oralarda.
Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...
www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi
Valla ex-saddamcım biz 134. sıradayız
sanırım MetalTR'yi birinciliğe ben taşıyabilirim
Bu arada bankada yaklaşık bi 340.000 YTL nakit param var... nereye sıvayacağımı bilemiyorum hehehe
Para yardımı isteyen varsa, benimle irtibata geçerse ihtiyacı olan kitaptır bilmemnedir alıp odasına neyin bırakabilriim ![]()
Ben de insanım lan!
başladık oyuna hadi bakalım bismillah ![]()
off ben sustumValla ex-saddamcım biz 134. sıradayızsanırım MetalTR'yi birinciliğe ben taşıyabilirim
Bu arada bankada yaklaşık bi 340.000 YTL nakit param var... nereye sıvayacağımı bilemiyorum hehehe
Para yardımı isteyen varsa, benimle irtibata geçerse ihtiyacı olan kitaptır bilmemnedir alıp odasına neyin bırakabilriim
temel albüm yapımcılığı öğren en kısa zamanda bi de temel fotoğrafçılık+sinemacılık... ardından klip de çektin mi tamamdır
bi anda bir sürü gruba fark atıyorsun... bir de tabi botok filan yaptırmanın da sahnede etkisi oluyor ![]()
Ben de insanım lan!
2 şehirde aranıyorum ![]()
Ben de insanım lan!
2 şehirde aranıyorum
Agdhgfj naptın ki
Bak bak avukat olcak birde hep bunlar çalıp çırpıyor sonra aranıyorum
sargwserhehr
ben ne güzel sakin sakin evimde oturuyorum arayan eden yok ![]()