Forum
oyun yahu bu oyun kaptırmayın kendinizi hiç birimiz Paladin olmadık ve olmıycaz da
yani oyunu oynarken yaşayın o anı oyun bitsin exit deyin ve konu orda kapansın, oyundaki olay ordadır ayrıca gta da gayet güzel oyundur vice city oynardım defalarca kez de bitirdim ancak sokaklara düşüp tommy vercetti olmayı hiç düşünmedim ehuehe ![]()
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
gta oynayıp bu tür şeler yaşayanlar varsa sorun oyunda diil o kişilerdedir..
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
zamparalık yapmaktan bi tane görevi yapamadım o kadar oynuyorum
ama polislerle kapışıp joplarını alak vs zevkli ya stres atıcı
ahaha
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
kardeşim de bağımlısı bu oyunun...bi forum sayfası var girdiği türkiyedeki tüm manyaklar o sitede toplanıp bunları tartışıyor...bu oyundaki olayları felan araştırmak için gruplar kuruyorlar, bunların üzerine araştırmak için saatlerce bilgisayar başında geçiriyorlar...netten oynamak için klanlar kurup klan savaşları yapanlar var, diğer ülkelerle netten savaş yapıp milletini savunduğunu söyleyenler...
altı üstü bir oyun yani b*kunu çıkarmanın manası yok...
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...
yaa o yazıyı merak ettim... e-kolay kaldırmış sanırım yazıyı... neyse kısmet değilmiş okumak
vice city güzeldi yaa... tam bir "rock" oyunuydu... "vrock fm" deki elemanlarla bar felan kuruyorduk.. radyosu süperdi...
ama san andreas (oyun olarak vice city ye 10 bassa da) konu olarak sıçmış bir oyundur... tamamen yo yo rapçiler üzerine kurmuşlar oyunu... ipne zencilerle falan takılıyorz oyunda..
ama san andreas ın da bi radyosu vardı.. süperdi.. guns n roses, ozzy, rage - killing in the name of (abi bana bi poğaça sarkısı işte) falan çalıodu...
bi sefer karakterler rapci ondan oynamıom ![]()
HER CANLI BİR GÜN ÖLMÜ TADACAKTIR BUNDAN KAÇIŞ YOKTUR...!