Forum
Uzun yaşamak değil, dolu dolu yaşamak önemlidir ..!
Brutal Death Metal - Panzer Leader
O kadar yaşamak çok kötü olsa gerek.
İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır..
ölmek isteyen varsa günde 90 defa asılsın ölür
O Gerçekten Konuşuyor...
sonuçta ölmüş
hay allahim
çok sinir bozucu bir şey olmalı
düşünsenize ölmüyorsunuz bi türlü![]()
Mynet'tense kesin palavradır. Adamlar haber mi veriyor roman mı yazıyor belirsiz.
5.bir tavşan gibi koş
Tavşan gibi koş olur mu ?
Tavşan ın daha iyi yaptığı şeyler de vardır
it can't rain all the time
Başımız sağ olsun nediyim ...
O kadar zaman yaşamışsın hali hazırda hiç ölmeseydin be allahın adamı .... Bence nufus kayıtlarında bir hata olmuş yada Nüfus Memuru doğum tarihini 200 yıl öncesine falan yazmıştır dalgınlık işte buda gidip değiştirmemiştir
Oluyo böyle şeyler benim kardeşimde Şubat doğumlu kimliğini değiştirdi nisan yazmışlar İleride kızı askerede çağrırlar
Alakasız ama arada bunuda ekliyim
Hz Nuh 950 yıl yaşamış
Bkn: "Andolsun ki. biz, Nuh'u kendi kavmine gönderdik de, O, dokuz yüz elli yıl onların arasında kaldı....(...)'' (Ankebut süresi, 29/14 ve 15)
Siz bakmayın bana kaldığı yerden devam ... 
http://www.huunhuurtu.com/
Başımız sağ olsun nediyim ...
O kadar zaman yaşamışsın hali hazırda hiç ölmeseydin be allahın adamı .... Bence nufus kayıtlarında bir hata olmuş yada Nüfus Memuru doğum tarihini 200 yıl öncesine falan yazmıştır dalgınlık işte buda gidip değiştirmemiştir
Oluyo böyle şeyler benim kardeşimde Şubat doğumlu kimliğini değiştirdi nisan yazmışlar İleride kızı askerede çağrırlar![]()
Alakasız ama arada bunuda ekliyimHz Nuh 950 yıl yaşamış
Bkn: "Andolsun ki. biz, Nuh'u kendi kavmine gönderdik de, O, dokuz yüz elli yıl onların arasında kaldı....(...)'' (Ankebut süresi, 29/14 ve 15)
Siz bakmayın bana kaldığı yerden devam ...
Nasıl bakmayalım.Biz adam 256 yılcık yaşamış diye azına sştık ; adam 950 yıl yaşamış
BUrdan devam edelim.
NUH 950 YIL YAŞAMIIIIŞŞ
it can't rain all the time
1 Basamak daha çıkalımki; Hz. Adem 1050 yıl yaşamıştır...
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
usta diyorki insan aleminden kop hayvan alemine gir. oyleyse bizim memlekette öküz çok . neden bizde olmuyor ? ![]()
(U)nknown (F)lying (O)bject..
1 Basamak daha çıkalımki; Hz. Adem 1050 yıl yaşamıştır...
yok artık o kadar da abartma
usta diyorki insan aleminden kop hayvan alemine gir. oyleyse bizim memlekette öküz çok . neden bizde olmuyor ?
Bize ters etki yapıyor demekki karde$ bizlerde ''erken ya$ta ayakları havaya gelme'' etkisi var...
Yukardaki vardı bide arkada$ımız.1050 sene dedim oha dedi. Bu gerçekten vardır. Hz.Adem'in yaşı konularına bak istersen,internetten.Doğru olduğunu göreceksin....
Blessed with Blood!
herkes sıralamaya başlayınca şaka mahiyetinde söyledim onu da yanlış anlaşılma olmasın ![]()
herkes sıralamaya başlayınca şaka mahiyetinde söyledim onu da yanlış anlaşılma olmasın
Yok kesinlikle yalnış anlamadım.
Blessed with Blood!