Forum
beyler aslında bu tip polemiklere girmek bence çok gereksiz adamın kalitesi ortada...her ne kadar satriani en kötü öğrencim dediyse de öncelikle bunu ne anlamda söylediği tartışılmalı. kaldı ki satriani nin gerçekten en kötü öğrencisi kirk se varın gerisini siz düşünün![]()
şu Kirk polemıklerı halen devam etmekte..yok şoyle yok boyle hayret ..! ne istiyosunuz anlamış degılım...adam 20 yılını vermiş halen şöle olsaydı böle olsaydı yok yanlış yok yamuk calıyo yok atıyo....sadece ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blackned is the end
harmonik özürlü vatandaş ![]()
Kirk e bok atıosunuz tamm...metallica cover larını dinleyin 1 tanesi kirk ün attığı solonun aynısını atabilmişmi bakın ondan sora gelin burda yazın oke...
hayır efendim hiçte ezik deil walla adam metallica gibi bi devin gitaristikirk nota deiştirmeye üşendiiinden olmadık yere wah kullnanan eziğin teki bence![]()
her gitaristin farklı bir tarzı var...doğru aslında bazı yerlerde haklısın wah pedalıyla aşırı oynuyo olmadık yerlerde de kullandığını çoğu kez gördüm ama o adam herkesten farklı...teknik,hız adam her şeyiyle kalite...
God iS NoWHeRe -- GoD iS NoW HeRe
bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş başlıkta kirk hammet yazıo onun gerçeği KİRK HAMMETT 1tane t eksik ![]()
ya bece jacksoon v kasa gitar öneririm
kirk idolüm
kirk e kötü diyen adamlarda varmıs be ![]()
adamın neresi kötü fade to black yapmıs kötü diyorsunuz
My Life İs Metal
and justice for all albümü döneminde ince bıyıkları olan hafiften kıvırcık saçlı tayt giyen arkadaşın gitarını istiyorum bende
hanım koş reklamcı geldi