İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Kirk Hammet

83 Gönderiler
53 Üyeler
0 Reactions
85 K Görüntüleme
Rejected
(@rejected)
Gönderiler: 900
Prominent Member

Gönderen: @bandm
Bunlari okuyunca sok oldum.Galiba aranizda kirk'un sololarini calan biri var?
kirk solosu atmaya çalışmak başkasına özenmenin ve kendin olmamanın göstergesidir yorum yapacak adamın da böyle bir şey yapmasına gerek yoktur... Tıplı sinema eleştirmenin yönetmen olmasının şart olmaması ya da balıkçının bir zaman balık olması şartrının olmaması gibi bir şeydir yorum yapmak için solo atmaya gerek yok.....

çok mu lazım atiim soloyu yolliim isteyene

Jeff Hanneman ile Kerry King kavga ediyorlarmış Tom Araya girmiş düzelmiş

Gönderildi : 26/06/2006 12:52 am
(@paedocypris)
Gönderiler: 60
Trusted Member

Satrini Kirk ün en kötü öğrencim demek isterken kastettiği Kirk ün gitarı kendi kafasına göre çalması ve perdelerde o anda aklına gelenleri dökmesidir. Yani Kirk kuralları aşmıştır. Tamam Kirk en iyi değildir ama o zamn şöyle bişeyde çıkar. Sadece en iyiler sevilir napıcan 2.yi 3.yü vesaire. Bende Kirk ü severim hatta hastasıyım.Bende isterim onun gitarından almayı.Herkesin hayalinde biri vardır. Ayrıca herkesin tuttuğu kendineee...Sizde iyi eleştirmenmişsiniz gibi ota b.ka atlıyosunuz. Bi insanı seviyosan yada senin kahramanınsa onu yaptığı işe göre değil. Olduğu gibi seversin...Tüüü yazık be ne hale getirdiniz böle her halttan anlayıp herşeye bişey yazıp oturtcam diye kültür kisvesi altında herşeye özenti metalci tipinde b.k atmaya devam edin.

...To live is to die...

Gönderildi : 27/06/2006 3:07 am
(@paedocypris)
Gönderiler: 60
Trusted Member

Evet özeniyorum gidipte Kirk'e özeniyom Cliff'e özeniyom. Ama onları özenmek örnek almaktır. Bi insana bişeyleri gösterirsin onun yaptıklarını anlatırsın onu benimser onun yolunda gider(Atatürk'ün yolunda mesela)Keşke bende öyle olabilsem der. Gidipte saçları boyatıp görünüşüm benzesinde karıya kıza hava yapıyım sorunlu insan modeli yaratarak sempati kurmaya çalışıyım demez. Asıl özenti bunlardır. Solo işine gelince öğrenmek için önce başkalarının yaptıklarını çalıp daha sonra kendine tarz yaratırsın.Solo atmak marifet değildir yaratmak marifettir.Eğer biride senin yarattığının arkasından geliyosa işte o zaman istediğine yorum yap....(mesela Kirk'e!!!)

...To live is to die...

Gönderildi : 27/06/2006 3:16 am
ktatzi
(@ktatzi)
Gönderiler: 129
Estimable Member

o değil de adam 20 yıldır aynı soloları atıyor hem de hata yapıyor wah koyuyor falan. insan kendini geliştirir be.

Gönderildi : 16/07/2006 12:10 am
AndJusticeForAll
(@andjusticeforall)
Gönderiler: 2
New Member

slayer beleş konser wersin gitmem bea kirk hammett ın şu siyah üstüne güneş desenli olan gitarına hastaım

Gönderildi : 29/07/2006 5:09 pm
icarus_arc
(@icarus-arc)
Gönderiler: 50
Trusted Member

Gönderen: @darksilence
beyler kirke laf yok

ayrıca naapcanız onun gitarını ben size benim jackosonu satam :lol:

kirkü çok ii bulmam 8O ama jackson konusuna +1 700 ytl ucken ama
arkadaşımın yani pazarlıgı onla yapcağınız şehir adana

zeka ile mantık arasındaki fark mı?
zekanızda olan şeyleri mantığınız onaylar ama
mantığınızda olmayan şey zaten zekanızda da yokturrrrrr

Gönderildi : 25/04/2007 7:21 pm
icarus_arc
(@icarus-arc)
Gönderiler: 50
Trusted Member

Gönderen: @rejected
Gönderen: @bandm
Bunlari okuyunca sok oldum.Galiba aranizda kirk'un sololarini calan biri var?
kirk solosu atmaya çalışmak başkasına özenmenin ve kendin olmamanın göstergesidir yorum yapacak adamın da böyle bir şey yapmasına gerek yoktur... Tıplı sinema eleştirmenin yönetmen olmasının şart olmaması ya da balıkçının bir zaman balık olması şartrının olmaması gibi bir şeydir yorum yapmak için solo atmaya gerek yok.....
katılyorum metallicayı çok severim ama kirk ten çok daha ii gitaristler var yani :P

zeka ile mantık arasındaki fark mı?
zekanızda olan şeyleri mantığınız onaylar ama
mantığınızda olmayan şey zaten zekanızda da yokturrrrrr

Gönderildi : 25/04/2007 7:24 pm
Snake_Pit
(@snake-pit)
Gönderiler: 1154
Noble Member

Gönderen: @paedocypris
Evet özeniyorum gidipte Kirk'e özeniyom Cliff'e özeniyom. Ama onları özenmek örnek almaktır. Bi insana bişeyleri gösterirsin onun yaptıklarını anlatırsın onu benimser onun yolunda gider(Atatürk'ün yolunda mesela)Keşke bende öyle olabilsem der. Gidipte saçları boyatıp görünüşüm benzesinde karıya kıza hava yapıyım sorunlu insan modeli yaratarak sempati kurmaya çalışıyım demez. Asıl özenti bunlardır. Solo işine gelince öğrenmek için önce başkalarının yaptıklarını çalıp daha sonra kendine tarz yaratırsın.Solo atmak marifet değildir yaratmak marifettir.Eğer biride senin yarattığının arkasından geliyosa işte o zaman istediğine yorum yap....(mesela Kirk'e!!!)

Evet bu arkadaş iyi yorumlamış.
Kırk Hammet için söze gerek yok heralde Metallica ya laf atma hastalığından olsa gerek Kırk Hammet'a da sataşılıyor.Ne diyim o sololarla az duvarlara vurmamışsınızdır.
Gitarını alıcak olanda o gitarı her çaldığında anı yaşar!

Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!

Gönderildi : 25/04/2007 7:36 pm
cliff--burton
(@cliff-burton-3)
Gönderiler: 36
Eminent Member

pera müzikte yoktu ben baktıgımda ark alcaktı ama geldiyse bilemem

Gönderildi : 01/05/2007 7:37 pm
(@satan-satana)
Gönderiler: 274
Reputable Member

tarzın ne senın dostum olmus bayaa ama dkktmı ckti:S:S:S:S

Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..

Gönderildi : 06/05/2007 12:36 am
(@satan-satana)
Gönderiler: 274
Reputable Member

yorumlara bak yaff keske kırk gıbı calsanızz amk:S:S:S bı dunna adam varken adama b.k atmısınız:S:S lafım dıenlere

Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..

Gönderildi : 06/05/2007 12:38 am
fellantis
(@fellantis)
Gönderiler: 190
Estimable Member

kirk'ten daha iyi gitaristlerin olması bişey kanıtlamaz. o tarzı ve sololarıyla ruhunu yansıtıyor müziğe, bircok kisiye tercih ederim onun sololarını calmayı denemeyi...

Gönderildi : 29/08/2007 1:40 pm
KIRRK
(@kirrk)
Gönderiler: 4
Active Member

arkadaşlar yorumları okudumda neden bu kadar dert edılıyo kı cemberınızı genısletın kırk ıyı bı gıtarıst tabıkı ondan ıyılerı olacaktır ama bu tarz meselesı adam ıyı ıyı olmasa 20 yıldır ne ısı var bu pıyasada,ayrıca satrıanı demışki kırk az daha sabredebilseydi ikinci bı jımı hendrix olucaktı,sonuç olarak adam bence çok iyi onun gıbı calmak kım ıstemezki...

Gönderildi : 18/10/2007 7:57 pm
metallice
(@metallice)
Gönderiler: 6
Active Member

hele zaten kh2 mumy gitarı ölüm bişey bence dış görünüş ve manyretikler ibanez jam serisinden daha iyi.....

Gönderildi : 29/10/2007 9:34 pm
radser
(@radser)
Gönderiler: 674
Honorable Member

Kirke bok atanlara en güzel lafı gene kirk söylemiş = METAL UP YOUR ASSSSSSSS...

Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...

www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi

Gönderildi : 29/10/2007 9:51 pm
Sayfa 5 / 6
Paylaş: