Forum
aptal adam demeni klavye başında olduğun için kendine güven duygusuna bağlıyorum
ve eminim ki kirk'ün attığı sololardan daha melodik olanları vardır ve popülist kültür'ün kirk'ü şişirmesine uğramayıp deli gib çalan melodik adamlar vardır git bi dragonforce dinle en az metallica'nin kirk'ü kadar ruh vardır ve unutma ki dimebag darrell varken kirk'e laf düşmez
hız değil benim için önemli olan......
ruhu ile adam gibi çalabilmesi aşırı derecede de kolay lmaması gerekli solonun adam bu işi sonuçta kendini ispat etmek için yapıo ve kendini zorlayıp kendini satmalıa dam tabi bi petrucci olsuın demiom ama biraz zorlamalı adam bence kendini....
ayrıca ben hız delisi olsam dave gilmour kolpa gitaristtir derdim ama gilmour en hayvani gitarcıdır...
wah'ı da kullanmayı biliyor
Jeff Hanneman ile Kerry King kavga ediyorlarmış Tom Araya girmiş düzelmiş
yaw ne eziqsiniz be kirk ü eleştirmek icin onun attığı soloların yarısını atmanız lazım ki daha onun gibi gitar bile tutamazsınız
im inside, im you
eleştirmek için böle bi yeteneğe sahip olmamıza gerek yok ki ben onun sololarını atacaaaıma yapmaicaaamı bile bile jason becker çalmayı tercih ederim...... ki eleştirmek için yeteneğin üst sınırlarında olmak gerekseydi emin ol ki bu sitede 3-5 adam bile lkonuşmazdı.....
o yüzden böyle rahat olun tartışmayın triplerine girmeyelim
-----------------------------------------------------------------------------------
Su bulamıyorsanız votka için.
böyle durumlarda cevaba alakasız cevaplar vermek kendini haksız hissettiğinin göstergesidir diyorum ve siteden atılma ihtimlaimi göz önünde bulundurarak tartışmayı bitiriyorum...
mutlu olcaksan söyliiim kirk hammet aşmış gitarist inanılmaz çalıor... oldu mu sanki babası adamın yaw
Babamdan çok seviyorum o adamı var mı laf ettirmem !
Su bulamıyorsanız votka için.
bana solo at deseler gidin kirk e bakın o adamı izleyince gitar çalasım gelmio çünkü parmakları inanılmaz hareket edio
im inside, im you
hocam siz bence << KEŞKE KIRK GİBI ÇALABİLSEYDİM >> demeyin çunku ne kadar ugraşsanızda bu imkansız
hala gitarı arıyosan soylıyım kırk un gitarı ESP oldugu icin sitesinden ısmarlaya bilirsin. suankıler 4300 dolar 700 dolar arasında degisiyo. ee tabi bu kadar pahalı olcak. kırk ile aynı gitarı calmak biraz cep yakıyo...
bu arada site bu:
www.espguitars.com
Ich hätte Lust mit großen Tieren
Hab keine Lust es zu riskieren
Hab keine Lust vom Schnee zu gehen
Hab keine Lust zu erfrieren
Ich bleibe einfach liegen
Und wieder zähle ich die Fliegen
Lustlos fasse ich mich an
Und merke bald ich bin schon
bana solo at deseler gidin kirk e bakın o adamı izleyince gitar çalasım gelmio çünkü parmakları inanılmaz hareket edio
heralde Micheal ANGELO yu izlemedin
bi de çok melodik diyosunuz sololara , mesela master of puppetstaki tüm sololar Cliff'e ait
kirk ten aşmış olan herzaman CLIFF ti onu da saygıyla analım ![]()
kirk le yatan şaşı kalkar boş ver..
veriyosan ver kaldiriyorum bak.
digitechrp-100 güzel bir alettir üzerinde wah-wah pedalı da var böle tuşları olan bişey.ıllahın çömesleri yaa
beyler kirke laf yok
ayrıca naapcanız onun gitarını ben size benim jackosonu satam ![]()
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
kirk kötü deil ama ona kadar çok adam war
artı onun esp'si de kalitedir
hehe hoşşşpeh...yemişim kirk ün gitarını.... ben mütevazi aria mla mutluyum...tek aljaam gitar epiphone gothic les paul
is life over? this life's over! or has it only just begun?