Forum
Babamın her zaman ettiği laf artık alıştım tabi:a.qmun evladı
Kül olup söneceğime yanarım daha iyi
Tanışalı bir hafta olmuştu, benden hoşlandığını söylemişti buluştuk. Ayrılırken bana "ben seni çok sevdim ama sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaş gibi" dedi...
Bu çok koymuştu.. 3 senedir aklımdan çıkmaz.
-Olurmu ya ben sana aşık olmuştum..
o değilde lise deyken bi hocamız bize nasihat veriyo derste bilirsiniz sizde sora bi cümlesinde çalışın arkadaşlar sizi ii yerlerde görmek istiyoruzz dedi. bende hemen hocam peki zeki m üren de bizi görecek mi dedim o anda sınıf kotu tabi
)) hoca da mort olmuştu yaa bişiy diyemedi...
ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ
^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^
bi kere babam bana
yazıklar olsun sana benim oğlum olmandan utanıyorum
dedi tek sebebi derslerimin kötü olması acaba hakettim mi diye düşünüyorum ama o kadarda değil
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
bana ben senden vazgeçmdim ama anlasılan sen benden vazgeçmissin benim hakkımda böyle düsündüğün için sanırım bir ömür boyu sensiz yasayabilirim.tabi buna yasamak denirse demisti. çok dokunmustu..
annemle büyük bir tartışma sonunda annemin ağlayarak ben iyi bir anne olamadım hiçbir zaman demesi bana çok koydu çok üzülmüştüm ama Allahtan ki şuan da iyiyiz=))
-everybodys fool
sıkıntıı
annemle büyük bir tartışma sonunda annemin ağlayarak ben iyi bir anne olamadım hiçbir zaman demesi bana çok koydu çok üzülmüştüm ama Allahtan ki şuan da iyiyiz=))
-everybodys fool
sıkıntıı
-everybodys fool
sıkıntıı
o kadar çok koymuşki aynı mesajı milyonlarca kez gönderebilirim..pardonn
-everybodys fool
sıkıntıı
biz seninle ne paylaştıkki.
unutmak neymiş öğrendinmi bakalım SERCAN bey (by:İREM) ![]()
![]()
HER CANLI BİR GÜN ÖLMÜ TADACAKTIR BUNDAN KAÇIŞ YOKTUR...!
'seni alan adam ertesi gün geri getirir' üvey babaannem demişti...neyi kastettiyse![]()
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
"akranlarına göre olgun olabilirsin ama haala bi çocuksun" ![]()
sanirim laflardan ziyade annemle bi tartismamizdan sonra bakislari bana en cok koyandi..
'beni hayal kırıklığına uğrattın'