Forum
..-nolcak böyle..biz seninle neyiz onu bile bilmiyorum
--neyiz hiç bişey değiliz..değiliz dimi?
-hayır değiliz..baya baya koymuştu..3 4 ay acısını çektim..
salla, artık ona ihtiyacın yok
Arnold Civardagezer
daha dün ayrıldım sevgilimden ve ona ettiğim küfürün ardından senn yüzüne bakmaya iğreniyoırum dedi bende yüzyüze değiliz telefonda konuşuyoruz zaten dedim cvp verdim ama koydu ettiği laf tabi
ÖLMEK İÇİN ÇOK ŞİRİNİM![]()
en son olarak hukuk okumak istediğimi söylediğim gereksiz bi arkadaş bana aynen şöyle bi tepki verdi..
"tabii tabii okursuun 340puanı alırsan okursun bende seneye atılım hukuka kaydımı yaptırcam..tüüh paran olsada sende yaptırsaydın neyse ben veririm sana notları üzülmee..!"
çok koydu tabii aama ben güveniyorum kendime kazanıcam paylaşmak istedim :S
......forsaken in the dark ı cursed for......
benim biraz fazla:
annem:senin gibi ewlat olmaz olsun
babam:senin gibi ewladın...
antranörüm:senin oynuyacağın oyunun...
hocam:senin gibi öğrencini...
patronun:sen hayatının sonuna kadar iki elinle bir ... doğrultamazsın
küçük kardeşim:abi senden nefret ediyom sen artık abim değilsin
yaşam yoktur deri giysilerimiz dışında bir kaç kıçı tekmeleyeceğiz bu gece çünkü metal çılgınlığı var içimizde
eskı kız arkadasım cok deger vermıstım bana sey demıstı eskı sevgılıme aglarken yanımdaydın o zaman moralımı dezeltıyodun hep, ama ben ona asıgım... bunu demeden bı hafta once sırf onun ıcın almanyayı bırakıp turkıyeye gerı donmustum hayllerımı bırakmıstım ugruna bunu duyunca cok koydu got gıbı kaldım ortada...
zamanı tanrı yasarmıs, insanoglu ölmek icin yaratılmıs
fenerbahçelimisin ![]()
cenk sana artık sır vermicem hayatımda gördüğüm en kötü insansın remezan_5 sölemişti bu lafı bana sonra düzeldi aramız ama hala aklıma gelyo o lafları
cok düşündüm bunun için pek birşey bulamadım ama sevgiliden ornek verecem
eski kız arkadasım beni hastanede bıraktı ya cok koymuştu bea neydi o gunler =) bu kadar işte =)
Şehr-i Harabe
bana en çok koyan ilşkimizin bitmesinin üzerinden 1 yıl geçmiş karşıma geçip çok pişmanım seni sewiyorum diye gözleri dolmuş bakmasıydı ama inanmak istemedim hala hatırlayınc aiçim bir tuhaf olur 
SIRADAN OLMAK ÖLÜMDÜR
Kendisi oros... önde gideni birinden bu küfürü yemek çok koymuştu ama sonra ortada öyle biri varsa bunun kendisi olduğunu kabul etti ve ayaklarıma kapandı sanırım yurdu ona dar edeceğimin farkına vardı galiba

HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR
o çok sevdiim şahsiyetin jackson gitarını kırmasıı bi koydu kiii ....
sana gerçekten güveniyorum.tuhaf bence bana güvenmemeliydi ![]()
içimde tanrıya yer açılırcasına!!!
1,5 yıldır cıktıgım cocugu terketmistim 6-7 ay önce cocuk 2 yıl pesimden kosmustu benimle cıkabilmek icin
ayrıldıktan sonra konusmamaya basladık ben tam ii yaa beni unuttu artık derken 2-3 gün önce aldıım mesaj cok koydu şu yazıodu : buket sen hayatımda tanıdıgım en ii insansın seni unutmaya calıstım ama yapamadım hala cok sewiorum bugün ayrılıdgımızın 190. günü sensiz gecen her güne lanet olsun...
![]()
ill fight the heathens.........................................
kovayım mı seni lafı bana çok koyuyor....
peder kovar,dersanaye giderim hoca kovar,üniversiteden kovuldum sayılır,bi ryere eğitime yazılırım oradanda kovarlar...oysaki sessiz sakin biriyim anlamadım gitti..
Çocukken yemişimdir herhalde. O kadar çok ki hangi birini sayayım (bak şimdi?
)
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe