Forum
yaşancak şeler vardır heralde daha ondan galiba sanırmsam
always somewhere.......
yaşıyorumm çünküü daaa çoçuk yapmadım sıpalarımm olsun soyumm yürüsünn yawsss erşgkmer .(
Beyazın kaderi kırlenmek siyahın kaderi suçlanmaktırr... Bilinç altımızdaki genel ewleri hangimiz ziyaret etmiyoruzkiii???..
yasıyorum çünkü asıgım
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
yaşıyorum çünkü;benim hala umudum var ...
katılıorum..
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.
çünkü akışına bıraktım
yaşıyorum çünkü nefes alıyorum.istem dışı geldik dünyaya bi kere mecburum malesef azraille tanışıncaya dek buralardayım...
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
seviyorum....
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
''Benim hala umudum var...''
rêve en noir et blanc ..
hayata gelmek ister miydin deseler büyük ihtimalle hayır derdim..ama geldim we yaşıorum bi şekilde..şimdi sorsalar sewgilim için yaşamak isterdim..ömrümün onunla geçmesini dileyerek tabiki..
bir gün o'nu tekrar görebilme umudu ile ...
rêve en noir et blanc ..
herşey bitti...hayatımın son 2 gününü kendıme habe ettım....yşadıgımı anlamadım....ölü bi ruh gibiydim....peki elime ne geçti?? Koca bi 0....ben bu hayata gereksiz...degmıcek bı varlık ıcın üüzlmeye mı geldıö...sanmıorum....Yaşaıorum çunku daha hayatın basındayım...Yaşıorum cunku gelecegımı guzelleştırmelıyım...Yaşıyorum cunku ona inat hayata tutunmalıyım....
Nefes Almak Yaşamak mıdır Anne? Acı Çekiyorum Nefes Alırken..Nefes Alamamak Ölüm mü Anne? O zaman Ölüm Kolay Anne....
dogdugum için yasıyorum nedense...
tanrıyı güldürmek istiyorsan eger ona hayallerinden söz et!
yaşıyorum çünkü anlatıcak çok şeyim var...
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
benimde dinleyecek...