Forum
Felaketler Etlerimi Parçalamadan Beni Öldürmeden Tam Anlamıyla 1 hiç olmadan buradan gitmem...
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
biz cidden neden yaratıldık m.q ama yasıyorum. cunku bana verilen yasama gorevini daha doldurmadım. gorevim bittiği zaman yaşamaktan vazgicicem ama ben burayı sevmedim...
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
yaşıyorum çünkü ölümü beklıyorum...o bana gelmelı ben ona gıtmemelıyım...öyle boş kı hersey nası olsa ölücem dıe hıc bısı yapmıyorum yaptıklarımda aılem yuzunden...hayata daır hıc bısı guzel deıl...
ne kadar yükselirsen, o kadar küçük görünürsün uçmak bilmeyenlere NIETZCSHE...
yasıorum çünkü biras daha acı cekmem gerek
hayat bi oyun kural1na göre oynaa veee kaybettt
saol bana hödük olduğumu yeniden hatırlattı.
(bide çişimi getirdi :S )
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
elimde değil..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
geldik buraya bir kere...bari bi işe yararız 
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...
Yaşıyorum çünkü, bırakıp gitmek elimde değil ne kadar acı yaşarsam yaşayayım, birkaç sene sonra insanlar hastalandıklarında bana gelecekler ve ellerime bakacaklar. Bunun yanında bir sürü sosyal ve vicdani görevim var. Kimse yaşamanın kolay olacağını söylemedi. Her ne kadar korkmaya başlasamda artık elde olan birşey değil. Yaşayacağım ve her türlü herşey beni yıldırmaya çalışacak belki de yıldıracak fakat yol uzun...
Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...
yaşıyorum çünkü hayatı seviyorum bira'yı seviyorum müziği seviyorum vodkayı viskiyi seviorum hata gelip bana deseler 3516503581615... yıl yaşicen deseler allah derim...
Want you hit me as hard as you can,you have a kind of sick desparation in your laungh,when you lose everything,you are free to do anything
Jalopy Rock Cafe;
ambarlı mah. cumhuriyet cad. ihsanbey sok. no.1 avcılar
bu sayfaya kadar bu cevabı görmek için ilerledim.cunku hep zoru secioruz...
yaşıyorum çünkü yaşamak istiyorum!!!
...:::***DeViL***:::...
yaşamamak mümkün mü?
Yaşıyorum çünkü yarın arkadaşlarla buluşçaz geçen hafta ektim bu hafta ekersem ayıp olur.
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
Yaşıyorum çünkü daha vadem dolmadı onu bekliycem galiba bide cesatersizim kendimi öldüremem yaşıyorum işte 
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR
allah baba öle istemiş napalım ![]()