Forum
Maaşallah diyar vampirlerinden sonra gene her özelliği farklı başka varmpirler varmış ulus,ulus. ![]()
VULNERA OMNEZ,ULTİME NEKAT..
Kendi Felaketimi Kendim Yaratırım,Lanetimin Sebebi Benim..
Bi vampirimiz eksikti a.q Bırakın o da olmasın =)
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
ahmet(türk vampir namı diyar kanemici ): normal insan görünümünde olup avının sigara ykamasını bekler avı sigra yaktığı anda o sigara oekti artık onundur istedği dal sayısı hiç bigün bitmez sigrası hiç olmaz en can alıcı vampirdir.. ![]()
![]()
:::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
bu vampirler benim çok ilgimi çekiyor ya gizemli varlıklar olduğundan heralde... yaa ama bizim niye vampirimiz yokk, olmadı şimdi ![]()
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yasayacaksin.
Hem her an avuçlarindan kayip gidecekmis gibi,
Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat,
İlişik yasayacaksin.
Ucundan tutarak...
Can YÜCEL
valla bunları bilmem ama ben bi vampir oyunu oynamışdım orda vampir türleri hakkında baya bilgi vardı onların içindende ben gangrel veya bruhan olurum zaten burda türk vampir diede bişi yok
ılımlı satanizm ![]()
harbi yaa bizim nie vampirimiz yok..gerci bi ara abim bişiler anlatmıstı kendini vampir sanan bi katil hakkında da beni tırstırma amaçlı da yapmıs olabilir..bilemicem..
ama aswang hosuma gitti. bu arada vampire the masquerade ın oyununu herseyini buldum gördüm bi kitabıyla rastlasmadık. üsüldüm simdi..
....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.
www.furisdead.com
www.thehungersite.com
LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!
bi vampir türü daha var insanları içten içe sömüren yiyecek yemeğe muhtaç kılan kapitalist wampirler
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
Tenatz (Montenegro) Ölmüş insanların bedenlerini ele geçirip kontrol altına alan ruhlardır. Geceleri gezinip, uyuyanların kanlarını içer. Mezarlara girip çıkmak için farelere dönüşebildikleri söylenir.
taşa bak ya farede olurlarmışşşş ooooooooofffff
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
Succubus (dişi)/ Incubus(erkek) (Avrupa) Kurbanıyla cinsel ilişkiye girerek, ilişki sırasında salgıladığı cinsel enerjiyle beslenen varlık. Evlere davetsiz olarak girer ve başka kişilerin görüntüsüne bürünebilir. Kurbanlarıyla genelde birden fazla kez ilişkiye girerler. Succubus'un kurbanı, bu olayı bir rüya olarak deneyimler. Zuhahaha vamoirinde abazası varmış a.q eheuehe
vejeteryan vampir ağaçlarımı ısırıyor lan!
you know i'm born to lose, and gambling's for fools,
but that's the way i like it baby,
i don't wanna live for ever,
and don't forget the joker!
Tayyip(Türkiye):Kanınızı içio annamıonuz şerefsiz..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
http://upload3.postimage.org/124518/photo_hosting.html
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
Berbat bi foto.
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
aslında düşününce (tabi benim düşündüklerim ne kadar mantıklı olusa) vampir olmak güzel olabilir:
1-okul yok
2-geceleri dışardasın gündüz uyuyosun
3-kan içiyosun
4-yaşadığın yer karanlık
tabi şeytana hizmet etme işi biraz kötü oluyo ama...
blood is life and it shall be mine