Forum
Sizin orda güzel kızlar varmı derim heralde
Do You Dream OF mE??
das atar gafasini yarardim
maskulinse doverim
femininse ....rim ![]()
önce bir turkish kebap ısmarlardım ona.(tabi gece 3'te açık bir kebapçı varsa)E adam memleketimizi tanımaya gelmiş dimi..Sonrada beraber tavla atardık,ertesi günde bir hamam sefası
erkek karı kız peşinde koşunca çapkın,kadın erkek peşinde koşunca orospu olur
tanrı nedir diye sorardım. onlarda salak gibi kalırlardı.aşsldasdasd
uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.
manita yapsana kanki derdim ![]()
кคђгєtรเภ
içirip saaroş ederdm daa soora uzay gemisini çalar soora da bi kaportacya satardım ![]()
![]()
![]()
once tas atarım sonra bas atarım ![]()
www.psyradio.fm
madem türksün göster ürksün
fuck u too
ÖLEEE BAKARIM
uzaylı bizim karılardan güzelse farklı şeyler yaparız onla ama sanmıyom herhalde bizim karsımıza çıksa çıksa zikli uzaylı çıkar a.q taş atar kovalarım a.q
dedelerimiz öle yapmışlar ![]()
...
ben sen kmsin derm o da abudik kubidik bi bok der kesn ona ölene kadar su içiririm
insanligin kaderi surekli mucadele icinde olmaktir.Bunun tersi olan "baris" Onun mezari olacaktir.
walla .herifleri görsem ne yaparım..hmm temkinli olurum..WOW'u daha 2 hafta önce seyrettim..toza dönüşmek ve ya gübre olarak kullanılmak istemem şahsen..
kötü niyetleri varsa..hemen nezle olurum..mikroplar öldürüyor ipneleri..
I dont owe anything,I dont owe anyone
Buyur Gardaş Kime Bakmıştın derim oda biz dostuz ayağına yatar bende derimki hadi lan hiçmi uzaylı flimi izlemedin kesin bizim dünyayı ele geçireceksiniz diyip hade lan baska gezegene şeklinde kovalarım ![]()
Children Of Bodom...
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
koşar candan bi sarılırdım, sonra yanaklarından makas alırdım hepsinin... dişi uzaylı varsa sarkardım tabi
soru? ben bunları yapınca olar bana naapardı?
...And Justice For All
zükerim hani değişiklik olacakmı acaba ![]()
Tadımlık Zevkler...