Forum
kaçarıım a.q ne yapcam kaçarım ![]()
Ben karanlık kadar aydınlığım...
Ne yaptıklarını anlamak için bakarım belki polisi arardım
takmam bile . çokda skımdeydi
Hemen Hangar 18'i acarım son ses. Beraber kafa sallarız sabahlara kadar.
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
Öperim iki yanağından...
They Dont Let Me Fly...
uyurdum sonra merak eder kalkar pencereden bakardım ne bok yemeye gelmişler die tabi beni görmesinler die perdeyi az açardımm ![]()
puhahaaa o ışın kılıcı muabbeti çok hoştu ya
yapacak bişi yok tabana kuvvet kaçardım,sora uzaylı gören köylülerin çizdiği resimlere benzer resimler çizer(zaten resim kapasitem o kadar) polis amcalara verirdim.napcam başka ![]()
>>ECE
There is no gravity,the earth sucks!!
Walla Uzaylı da Olsa Tanrı Misafiridir Derim,
Dayarım abi Korn u SOAD ı ...
Sonra Gezegeni Ele Geçirmeye Kalkıorus Falan Derlerse Benim Yatağın altında sopa Var Bi Tane
Bu Uzaylılar Arı Gibidir, Kraliçe Ölünce Alayı Kaykılıo Bi Köşeye, Derim Kraliçe Nerde Ona Bişii Söölicem, Çattt Kafa Kol Girerim Gemide Sonra Kahraman Olurum Hehe
uzaylı dişi ise hemen bi melez yavru doğuttururdum
erkekse bilemiceem artık
değişmeyen tek şey ne ki?
Ya Biras Ciddiye Alsak konuyu ?
Merak Ettim Araştırdım, Adam Annatıo Bis Nası Astronot Yetiştiriosak, Allaaan uzaylısı da ööle Cart Die Gelmio Onnar da Bi Eğitim Ööretim Faslından Geçio ki fake midir Deil midir Bilemiorum Uzaylı Cesedinin Fotosunu Gördüm, Baldırlar belim kadar...
yani Kaçarım fln Yalan..Nereye Kaçıosn Lan Hem Zekası Yüksek a.q. Uzaylısının hemde Hayvan gibi Bööle 3 Metre Bişey...
bende
hey uzaylı uzayda aşk var mı aşk die sorardım &
)
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
gider konuşurdum hemen fotoğraf falan çekerdim sonra metaltre koyardım fotoları...
AğLA gÖz YAşI dÖk Bu zAMnLR İçİn gÖzYAşLRI İçiNdE ÖL Sana kALAn eN bÜYk muTLUluk İştE bUDuR...
http://s2.bitefight.net/c.php?uid=99574
çok romantik yaklaşmışsın olaya, ama bu durumu onlarında çözemediğine de eminimbende
hey uzaylı uzayda aşk var mı aşk die sorardım &)
ben napardım peki? türk geleneklerine uyup taşlardım heralde
i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...
tubıtak ta olduuu gıbı sewısırdım uzaylıyla heralde![]()
damızlık domuz
"hay a.q sen nerden çıktın g.tüne kodumunun yamyamı" derdim direk.