Forum
yk abi ötesi yog ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
oldu gözlerim doldu,noldu kal mı geldi...böyle bi şarkıyı söyleyen salak yonca evcimik.nefret iğrenç bi şarkı.aslında şarkı bile diil saçmalık.berbatlar yaa...
Abi ben Candan Erçetin'e sinir oluyorum. Yani Rock Ve Metal dışında insanların arada sırada kulak verdiği tarzlar ve sanatçılar vardır ama ben o kadının ne sesinde ne de parçalarından bişi bulamıyorum... uyuzzzzzz
BiTTeR SweeT...
Kibariye
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
GÖKHAAAN ÖZEEEEEN
Alone Again...
abi bu sayılanların hiçbiri sanatçı değilki zaten.ne söz yazar ne bi enstruman çalar.arkaya bi dıp tıs bi de seni sewiom aşığım sana die şarkı alsana müzik alsana sanatçılık.bu mudur yani?bak sinirlendim birden
![]()
VOLKAN KONAK (trabzonluyum)
Cybergrind ist Krieg!!!!!
baba, ses ve herhangi bi kabiliyet yokken sahneye cıkan herkesten nefret ediyorum
ama biraz da suc genclikte eleman bunun albümüne para vermezse o da devam etmez gencligin (sadece bu konuda diil ama) bilinclendirilmesi lazım. nerde bi tekno(tecno) müzik var genclik orda.Ben bööle gencligin ........
(noktalı yerleri istediginiz gibi doldurabilirsiniz)
uzun lafın kısası: g.te giren jemsiye acılmaz.
abi bu sayılanların hiçbiri sanatçı değilki zaten.ne söz yazar ne bi enstruman çalar.arkaya bi dıp tıs bi de seni sewiom aşığım sana die şarkı alsana müzik alsana sanatçılık.bu mudur yani?bak sinirlendim birden![]()
hee nan bakın bu herif dooru dyo ..... kral tv de çıkanların hepsünün a.q 3-5 tane belki ayırabiliris....
heryere imza atmam...
Sanatçılık sıfatı öyle kolay kolay kazanılmaz, emek ister bu yüzden hiç bir sanatçıya karşı kötü birşey beslemem ama kendini sanatçı yerine koyan tüm yürüyen vajinaların ve jöleli genç kız rüyalarının canı cehenneme diyorum, müziğin içine ettiler.
Bu arada en gıcık olduğum şarkı : Ay lav yu ay lav yu, du yu lav mi yes ay du ![]()
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
don omar.....dale donun a.q
İstanbul yedikule zindanlarında gerceklesen festivalin bombasi suphesiz metal devi manowardi..aynı gece bizler icin yazin 1 numarali CİLESİ haline gelen don omar da istanbuldaydi....Parkormanda DALE DON DALE diyerek tempo tutan 700 kisi varken yedikule zindanları yaklasik 6000 kisinin dudaklarindan dokulen "Hail! Hail! Hail and Kill! sozcukleriyle inliyordu....
(yuxexes/EYLUL 2005)
Ademi Sürdün Bakmadın ,, Cennette de Bırakmadın
Şeytanı Niçin Yakmadın ,, Cehennemin VarDa Senin
bütün gotic, atmosferik kıl tüy vs vs denen gruplara ve şarkılarına..
anaLthema - all voice...... anaLthema = Turkish Noise Project by Gorebey..
arabesk , türküler , pop , TSM vs.vs.vs.
Bizim dünyamızın dışındaki her magazin motoruna ve onların o aptal şarkılarına gıcık oluyorum.. hepsini katletmek istiyorum ve hepsinin a.q
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
abi bu sayılanların hiçbiri sanatçı değilki zaten.ne söz yazar ne bi enstruman çalar.arkaya bi dıp tıs bi de seni sewiom aşığım sana die şarkı alsana müzik alsana sanatçılık.bu mudur yani?bak sinirlendim birden![]()
Tebrikler güzel kardeşim
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!