Forum
tv de izledm kızlar konserinde birbirinin tepesine çıkıo hehe insanımsı yaşam fonksiyonları harbi yuh amakeremcen mıdır nedir o i$te
kızlar duymasın ağlar hepsi ..zavallıcıklar..
ya şaka bi yana adamın internet sitesi en çok ziyaret edilen seçilmiş..madonnayı geçmiş herif ya...yuh !!!!!
![]()
eliminate all the feelings...
şarkıcı ne ya.. gruplar;
anathema,him
ankaralı namık,hasan,ayşe,haru.........
Gelenler korkmayanlardır...
Korkanlar gelmediler...
+1ankaralı namık,hasan,ayşe,haru.........
i see dead people!
+9Orta Kahve'de çok fazla S.O.A.D. çalmaya başladı... Gitmek gelmiyo artık içimden...!
ankaralılara laf yok..namık bizim gururumuz bikere..çekemiyoz diyinde anlayalımankaralı namık,hasan,ayşe,haru.........
Redd denen elemanlardan tiskindim ya
İnsan yalan söylediğinde dünyanın bir parçasını öldürür
Bunlar insanların yanlışlıkla yaşamları sandıkları solgun ölümlerdir.
Bütün bunlara tanık olmaya daha fazla dayanamıyorum
Kurtuluşun krallığı beni evime götüremez mi?
www.iurk.com
şu ewde ben hariç dier aile üyelernn açtıı tüm şarkılardn........ ew popçu kaynıyo lemm
abi gebze gibi bi yerde yaşırum ve herkes "allah belanı versin" isimli allahın belası bi şarkıyı son ses dinliyo..hergün hizbullah işkencesi çekiom laaaan...
i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...
ismail yk nefret ediyom heriften bide cankan
eveeet çekemiom napiim itiraf ediyorum.dur ben bunu 'hadi itiraf edelim' topiine de yazayımankaralılara laf yok..namık bizim gururumuz bikere..çekemiyoz diyinde anlayalımankaralı namık,hasan,ayşe,haru.........
Gelenler korkmayanlardır...
Korkanlar gelmediler...
o.çları s.o.a.d a.q p.çleri
:::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
petek dinçöz aaaa nefret ediorm hatundan yaa sinirlerim tepeme çıkıo görünce böğğ
..::To Live Is To Die ::..
İsmail YK'yi hiç tanımazken afişini görmüştüm. Böyle metalden bileklik filan var, oba dedim sağlam biri çıkabilir. Sonra gördüm filan nolduğunu, çok pıc bişey bana göre. O adamdan ve ürünlerinden nefret ediorum.
hell yeah