Forum
ya bütün popçulara,yumusakçalara vs uyus oliim ama buara lar metin piskoloji die bi şarkı var oynak bi herf söölüo bööle _piisssskolojim hızla deişti!!!!die_
deli çoban diye bir şarkı var ona
Ben karanlık kadar aydınlığım...
ankaralı turgut puhahaha habriden ya sıçtilar ankaranın iiçine şii OOOooPPpsSS ben ank.lıyım :p :p
..tüm popüler kültür sarkıcılarından tiSkiniyorum...!!!!!!!!
"Bir sözle kuruldu dünya. Hep o sözü aradım ve buldum: Emek..."
Petek Dinçöz,magazinde olanbutun salaklar iştee tv işgal eden popçular,hepsi mal a.k huasdhusa
...
şu nu metal başlıı altındaki gruplardan
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
ben deşu nu metal başlıı altındaki gruplardan
yeahhhhhben deşu nu metal başlıı altındaki gruplardan
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
ismail yk
bi adamın klibini seyrederken ilk defa bukadar güldüm..insanlar nasıl bukadar salak olabiliyor diye düşündüm gülerken..yani hem düşündüren hemde hemde düşündürürken güldüren bi klipti..way bea ne klipmiş
![]()
i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...
bütün magazin programlarına çıkan insan dışı warlıklardan nefret ediorum....
bilmem gülrüolar beni... ama shock shock flash flash seklindeki haberleri sunanlara yapanlara uyuzum
herseye uyarı aq
can kan a.q a.cıkları
adamlara bakan çok sağlam felan zanneder yane
Ben karanlık kadar aydınlığım...
say say bitmez genelde koca arayan güllü dallı budaklı motorlar ve onları ikmek isteyen ray banli garip herifler(özlem tekin abla gibi oldu biraz ama sözler idare edin)
ha bide gökhan özen ördeği şey demişti ama dandik bi kanalın dandik bi programına denk geldiği için üstünde tartışılmadı ve zaman asımına uğradı herhalde.sıkı durun:
!!!! Türkiye'nin en iyi gitar çalan müzik adamı benim.Bu konuda iddialıyım...!!!
İddianın aq