Forum
yaww wc akman + ceza+bütün popcula we arebaskcilerden nefret adiyorum yaww senden çocum olsun istiyorum die bi şarkımı olur yaa
http://s5.bitefight.net/c.php?uid=38840
DEATH
küçük ibo - helvanı yerim işallah senin (!?) bilmiorum . düşünemiorum.
silence...
ben ekrana falan çıkıpta benm tarzım belli diil insanlar nasıl adlandırıyosa öle diyen ne bok yaptığını kendileri bile bilmeyen öküzlerden ayrıca tüm metal dışındaki müziklerden nefret ediyorum...
AğLA gÖz YAşI dÖk Bu zAMnLR İçİn gÖzYAşLRI İçiNdE ÖL Sana kALAn eN bÜYk muTLUluk İştE bUDuR...
http://s2.bitefight.net/c.php?uid=99574
yabancılardan...sayiim ben size
deathstars,korn,limp bizkit,sistem of a down , linkin park,metallica, red hot tot pot , pilium nu metal grupları işte.. ceza eminem dj akman vsvs vs sayamam smdşik çok uzun...
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
kendi sesim ![]()
MAVİ LİMAN
Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...
Nâzım HİKMET
henüz hangi gezegenden geldiklerini anlayamadığım cankan ve ismail yk bide cezaya full gıcığım hepsimnde çok acaip yani öle bi mahluk ya varya bilimiyom ya
bence dr.bilal ve prens adnan yaa tek geçiom ![]()
biz alisiklarin cocuguyuz...
yuh yani sen metallica ya nu metal grubu demeye utanmıyonmu tamam sevmeye bilirsin ama o grupların arasında sayamassın. metallica nu metal grubu diil!!!!!!!!!! siz nesiniz ya biride garaja yazmıştı böle bişi hatta aynı gruplarlayabancılardan...sayiim ben sizedeathstars,korn,limp bizkit,sistem of a down , linkin park,metallica, red hot tot pot , pilium nu metal grupları işte.. ceza eminem dj akman vsvs vs sayamam smdşik çok uzun...
hakkı bulut
yabancılardan...sayiim ben sizedeathstars,korn,limp bizkit,sistem of a down , linkin park,metallica, red hot tot pot , pilium nu metal grupları işte.. ceza eminem dj akman vsvs vs sayamam smdşik çok uzun...
haha piLium ne be![]()
silence...
ismail yeğkağ ve bu .bnenin bütün şarkıları..petek dinçöz karısı.
Varolmamam gerekiyodu!
walla en sevdiğim sanatçı ajdar
en sevdiğim şarkı ise=NANE NANE NAE NANE
ötekilerin hepsinden nefret ederim ![]()
kapatalım bu bahsi... oturun birer kadeh tükürük ikram edeyim size,
( içinede sövdüm ) iyi gider geceye. yıldızlar küfürlerimizdi unuttuk (saçma)
system of a down, ceza, d. demirkan, ve bütün popçular
vodka...
conection people
system of a down popcumu abi sen çok akıllı taam ermeni we türk dşmanı olabilir ama onlara kimse popcu demedi bi taraflarımla gülmekteyim sana ! ! ?? süper yasılar we topicler açıosun hadi hayırlısı
mangaya uyus oluyom abi her şeyine...
is life over? this life's over! or has it only just begun?