Forum
cidden ya baya güzelmiş ha ![]()
Being consciousness is a torment
The more we learn is the less we get
Every answer contains a new quest
A quest to non existence, a journey with no end.
We put you in a man place , you become Tempra (Adam yerine koyduk hemen arkanız kalktı ehueheuehu süper ya
Tempra dio ya muahahhaha eheuheeueheu
antalya da ismi gerek miyen bi otelde staj yapıyorum.servise çıkan garsonların ingilizce ve almancaları muhteşem garson mehmet aBİM soruyo tirinken trinken alman misafir korkulu gözlerle ne olduğunu anlamaya çalışıyo mehmet abim yarı tarzanca diliyle bi de eli kaldırarak diyoki içmek içmek mehmet abim çalışmış olduğu otelin en iyi yabancı dil bilen garsonu ve 21 sene devirmiş çalışma hayatında vede malum kız çıkarma muhabetleri şell viy gotudu sinema karşı taraf no thanks abim öyle aşıyo ki kendi turistin onu türkçe anlıyabileceğini bile düşünüyo bişey yeriz gezeriz nediyon söyle bakem en kısa diyorunki TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ÇALIŞKANIZ
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
I eat all of you nobody understand...and i F... all of you nobody understand because it`s covered with soap ![]()
False sense of pride, satisfies
Theres no reason for suicide
Use your mind, and hope to find
Find the meaning of existence...
türklerden ne beklenir ki...
blood is life and it shall be mine
euheuehuheuhe. cok iyi yaw
....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.
www.furisdead.com
www.thehungersite.com
LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!
hocam manyak bir şeymiş ya bu arada geçenlerde 1 kanalda doğudaki koyun 1 inin agasıyla röportaj yapmaya kalktı adam benım turkçem bozuk utanırım konuşamam ingilizce konuşalım dedi kullanılan ingilizce artık english'mi black'mi bilemiyorum ama tabir bole I'M VERİ VERİ GÖT...
j@k@
eeeeeeeee
yaşam yoktur deri giysilerimiz dışında bir kaç kıçı tekmeleyeceğiz bu gece çünkü metal çılgınlığı var içimizde
iyi olmuş harbi
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
Türkler den Türkleri Küçümseyenlei Öldürmek beklenir.. (" T "büyük yazılır.)
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
bunu biliyodum baya iyi bu yaaa...
::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
Be a young man for two minutes (iki dakka delikanlı ol).
YarıLdım Amk ![]()
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`
Türkler den Türkleri Küçümseyenlei Öldürmek beklenir.. (" T "büyük yazılır.)
Haşşşşşşııııııııırrrrrttttt !!!! ![]()
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`
Sugar Brother =)) Türkiye de stand up yapmak gercekten zor diiL.. Yaparım demiyorum sadece malzemenin çok oldugunu savunuyorum :=))
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
zuhahah süfermiş yaa tam bi Türk işte!!
![]()