Forum
qeçen sene bu zamanlar..
qitmek için hiçbi bahanem olmazdı..
..Notalarına yaklaş aşkın !
suan sevdıgım kişiye acıldım keşke acılmasaydım mutsuzum..benı takmıyor..acılmadan önce bana deger verıodu..bunun telafisi olsa neler vermezdım ![]()
Ne Zaman Gol Diye Arkamı Dönsem Elinde Ofsayt Bayrağı İle Bekler HAYAT!!!
o kadar çok hata yaptımki hepsini telafi etmem imkansız!!ama o hatalarımdanda çok şey öğrendim o yüzden o kadar pişman değilim
....ANGELS ALWAYS DESERVE TO DIE....
gecmişte yaptığım o salakca hataları bir daha yapmazdım
pişman değilim yine olsa yine yaparım ![]()
bülent guardian vs. lopeth
Aptallığımı..
hiç bişeyi telafi etmek istemezdim çünkü onu düzeltirken diğerleri yıkılıyo borum b*k bi durum
bırak bole dağnık kalsın
Aynen ne nasilsa oyle kalsin degisim birseyleri duzeltecekken birseylerde mutlaka bozulmak zorundadir.
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
açolamadığım kıza gider açık açık herşeyi sölerdim
rock forever
orta okulda bi espri yapmıştım çocuğun babası ile ilgili çocuk ağlamaya başladı bütün sınıf gülerken.sonradan öğrendim babası ölmüş çocuğun ve baya bi koymuştu bana telafi şansım olsa o espriyi yapmamayı seçerdimm
hayat güzel sadece hatalardan ders almak lazim
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
liseye döner matematik konularını zamanında anlayııp şimdi hepsini birden anlamaya çalışmazdım herhalde..pff
Akın var Güneşe akın,Güneşi zaptedeceğiz,Güneşin zaptı yakın..!!
hiç bişeyin telafisi yok çünkü dünya dönüyor ve zaman ilerliyor geçmiş aynı koşullarda hiç bir zaman olmayacak...telafi insanın sadece bir avuntusu ne yazık ki...
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
Lise 3 ün 2. dönemindeki yaptığım hatalarımı telafi etmek isterdim..
Öyle büyük ki içimdeki boşluğum,ne koyarsam koyayım dolmuyor...
on yaşlarımda yasadıgım sorunları aileme söyleseydim belki daha farklı yaşardım kaybettigim zamanları
onlu yaşlarımda yasadıgım sorunları aileme söyleseydim belki daha farklı yaşardım kaybettigim zamanları