Forum
Daha 12 yaşıma bile gelmeden ölürdüm...
hayatıma kimsenin burnunu sokmasına izin vermezdim. sokmaya çalışanın burnunu kırardım. ama ipin ucu kaçtı ki yok telafisi.. hayatım benim olmaktn çıktı zıçim hayata be
bir şans daha verselerdi annem ve babamın kardeşimin tohumunu attıkları günü engellerdim..o anı duydum ve salak gibi( ozaman cok küçüktüm) engellemdim..huvaaaaa huveaaaa walla
Behead or not to Behead..That is the Question..!!
kendime biras çeki düsen werir eskisi gibi çok mutlu neşeli güleryüzlü biri olurdum tekrar.sıkıldım bu halimden eski halimi öslüom a.q
.................
deli gibi seviyordum trafik kazasında öldü ama hiçbir zaman bilmedi bunu keşke açılabilseydim.... olmadı... geç kaldım....
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
ossye girdiim ilk sene daha cok calısırdm snra da eskishr relamcılıgı kazanırdım hrlde...
each and everyone would die at my hand..
aşık olmazdım
ilk işimde çalışırken bi yerden inanılmaz bir teklif gelmişti.ben duygusal davranıp çalıştığım yere"para için sizi satmam " demiş ve reddetmiştim teklifi. birkaç ay sonra kriz çıktığında ilk beni attılar işten.
salak kafam keşke ben satsaydım onları
belki bugün
ahh ahh
zamannda çok üzdüüm bir insan vard1 çok büyük bir hata yapt1m ona tamamen benim suçumdu bi sansim kesnkle onu düzelrtdim suan hersey daha farkl1 olurdu benim için.
and the wind blows though my heart..
şimdiki okulumda deil başka bi okulda olurdum lanet olası...
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
Abimi cok severım askere gıtmeden baya once onunla bı kavgamız olmustu kavga etmek yerıne sozunu dınlerdım ![]()
bu boktan ülkeye gelmezdim
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
eğer telafi ettikten sonra hayatta şimdiki gibi mutlu olacağımın garantisi verilirse baya bi şeyi değiştirirdim..kendim için deil herkes için iyi olanı yapardım..
Gereksiz,konuya yorum katmayan,konuyla alakasız,karşılıklı diyalog,geyik,küfür ws içerikli mesajlar silinmiştir. Dewamının gelmemesi dileğiyle... ![]()

www.myspace.com/thetrustedband
nme kdr ii niyetlisiniz mod abla..