Forum
nightelf:ayrıca bazılarımız erkeklerden daa zeki
demonicdreams:doğru..erkeklerden zeki bir kaç kadın var.
tamamen gerçek ve alıntıdır
alıntı yeri:kadınlar mı?erkekler mi? topiği
zuhaaaa
:::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
biz akıllılar aptallara teşekkur etmeliyiz eger onlar olmasaydı biz akııllı olamazdık
diyen bir şahız var kim bilmiyom
Kafası atık
bi gün babannemi ziyarete gittim neyse kiraz topla götür dedi bende çıktım ağaca lan topluyom yiyiyom derken kovayı düşürdüm... babannem kendinden asla beklenmiycek bi hızla geldi yukarı bana baktı ve
"-yeni gelinin zik tuttuğu gibi iş yapmasana" dedi "şu yaşa geldiniz eversek çocuğunuz olur ama iki elinizle bi fikinizi doğrultamadınız" diyerek bide sıva çekti az daha bende düşüyodum zaten gülmekten..
bannemi gerçekten çok severim burdan kendisine saygı ve sevgilerimi yolluyorum "ellerinden üperim babanne"
bedevinin intikam zamanı geldi....
gerçekten iimiş sözler
Yele karşı tükürmekten sakınınız...
ya ben matemtik hocmla maç izliodum gs real madrid süper cupsa maçı söz şuydu ve kaldım öle
ya bunlar g....tünden can çıkar gibi topa vuruo
cook iyiydi ya:d
sLn iste... Kendi haLinde bi metaLci....
yaa şeyi çok sewiom ben çağrı filminde müslümanlar habeşistan'a gidip ordaki hristiyan kralına islamı annatıo bi dingil de putlara tapmayı sawunuo sonra susup kalıo. müslümanlar dewam edio annatıo baba annatıo böle..sonra habeş kralı dinneyip dinneyip dio ki;
-onların tek bir allahından bu kadar güzel sözler çıkarken sizin 300 tanrınızın dilimi tutuldu...
biz alisiklarin cocuguyuz...
nıhahahhaaa güsel
muhahahahha beeePastaneleri denetlemek için dola$maya ba$layan belediye ba$kani ve beraberindeki heyet bi pastaneye girmi$ler.. Pastane sahibi bi dilim pasta ikram etmi$ ba$kana.. Ba$kan ba$lami$ yemeye 'hiimm güzel olmu$, ne koyuyosun bunun içine.?'
Pastane sahibi laf sokucak aklinca
'sana koyuyorum ba$kanim' demi$.
Ba$kan bozuntuya vermeden pastadan bi parça daha almi$ ve
'hazir denetlemeye çikmi$ken diğer pastaneci arkada$lara da söyleyeyim, onlarda sana koysunlar'..
muhahahhaha![]()
![]()
bak buna zıçarım gülmekten..nıahahacan yücel ve bir bayan yazar aynı programdayken bayan:
-nazım hikmet sadece tasvir yapardı,kartpostal şairidi o,demiş...buna sinirlene can yücel:
-kart sensin,postal da sana girsin,demiş..
gerçek olduğunu duyunca çok şaşırmıştım
bu sözü bende sevmişimdir ..yaa şeyi çok sewiom ben çağrı filminde müslümanlar habeşistan'a gidip ordaki hristiyan kralına islamı annatıo bi dingil de putlara tapmayı sawunuo sonra susup kalıo. müslümanlar dewam edio annatıo baba annatıo böle..sonra habeş kralı dinneyip dinneyip dio ki;-onların tek bir allahından bu kadar güzel sözler çıkarken sizin 300 tanrınızın dilimi tutuldu...
mort etmek ne güze bi duygu ... CIK diye ses gelmiş bu enstantaneden...bu sözü bende sevmişimdir ..yaa şeyi çok sewiom ben çağrı filminde müslümanlar habeşistan'a gidip ordaki hristiyan kralına islamı annatıo bi dingil de putlara tapmayı sawunuo sonra susup kalıo. müslümanlar dewam edio annatıo baba annatıo böle..sonra habeş kralı dinneyip dinneyip dio ki;-onların tek bir allahından bu kadar güzel sözler çıkarken sizin 300 tanrınızın dilimi tutuldu...
hatunun birine laf atmıştım
-üstündeki kot olim!!!
oda dediki;
-iyide o kota ben her sabah bacağımı sokuyorum...
puhahahaha en az 10 dk güldüm saolasın yaaaaa:
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
bir gün bizans kralı fatih sultan mehmet'e bi kutu göndermiş. kutuyu açmışlar kutunun üst kısmında altın, altında ise bok varmış. bunun üzerine fatih sultan mehmet de ona bi kutu göndermiş. kutuyu bi açmışlar üstte altın altta lokum varmış ve kutunun içindeki kağıtta da şu yazıyormuş "herkes yediğinden ikram eder" ![]()
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yasayacaksin.
Hem her an avuçlarindan kayip gidecekmis gibi,
Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat,
İlişik yasayacaksin.
Ucundan tutarak...
Can YÜCEL
8. Bir toplantıda, bir genç Mehmet Akif' i küçük düşürmek ister:
- "Affedersiniz, siz veteriner misiniz?" Mehmet Akif hiç istifini
bozmadan şöyle yanıtlamış:
- "Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu?"
![]()