Forum
bi uzaktan keserim okadar tanışmak istiyosa o gelir
söylediklerinizi duyar gibiyim evet doğru böyle giderse sap ölcem galiba
![]()
![]()
![]()
2018 was here
hocam akınma ama işin çok zorbi uzaktan keserim okadar tanışmak istiyosa o gelirsöylediklerinizi duyar gibiyim evet doğru böyle giderse sap ölcem galiba
![]()
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
yok be moruk ne alıncam doğru diyonhocam akınma ama işin çok zorbi uzaktan keserim okadar tanışmak istiyosa o gelirsöylediklerinizi duyar gibiyim evet doğru böyle giderse sap ölcem galiba
![]()
2018 was here
ya ben aslında bişi yapmam zaten o 19 dk sonra gelip benmle tanışcktır
GodOnlyJudgesMe
ikinci şık...
Vokal (slaves of god)
o da bana ilgiliyse direk konuşurum. yanlız evlenmeden önce.

Hiç kasamam anca denk gelirse dedim ben ![]()
•●...tanımak bir vücudu, yavaşça öğrenmek, alışmak ve kaybetmek..●•
hiç yapmadım tanışmak için bişey şimdiye kadar sanırım yapmam da hem yapsam nolucak ki inandığım şeyler değil
takmam cesaret yok ![]()
uyarı: resim koymah yasahhhhhhhhh hemide böyle büyü filan yapiiilerr abooo gaç gaç / ImpLosioN
valla kendileri gelirler..ben kasmam ama olduda o beni farketmemişsse nette yakalamıyım
)
demekki buraya kadarmış...
hiççç kasmam denk gelirse artık hade ras gelee ![]()
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
İçimden ne gelirse mantık boyutlarını aşmadan yaparım..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
ben çekingenim karşı tarafta benim gibiyse bu iş yattı demektir ![]()
rêve en noir et blanc ..
walla giderim tanışırım niye uzatıp duruym ki zaten gitmesem bile mutlkaka tanıştırılırım onunla bbi şekilde(ne hikmetse kiminle tanışmak istesem gidip tanışmasam bile mutlaka tanıştırılırım şanslıyım bu konuda)...ama tanıştıktan sonra gereksiz bi insan olduğunu düşünürsem sallarım bidaha da kolay kolay slm vermem..
özgürlük,kaybedecek hiç bişeyinin kalmamasının dier adıdır...