Forum
alayına gider muhoaua
ben tanışamıyom la ![]()
hawalı gosuksede bunu tanımadan bılemessın ben tanısırım wala ama o dalga gecerse bende gecerım bu ona ders olur
Hiç kasamam... Anca denk gelirse...
genelde bu ama bazen keyfim cok yerinde oluo hic ummadıım seyler yapıorum birden 2 kızda kolumun altında oluo ahuahauhe ama keyfim bu aralar hic yerinde deil
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
Öyle hemen atlayıp "ee tanışmak istiyorum bıdı bıdı..." yapmak çok riskli, karşıdaki kişinin o günkü moraline kadar olayı etkilyen bir çok unsur vardır. Tutup ters bi zamanında gidip göt olmak yerine, bi daha ki sefere denk getirilip, ortam ılıksa konuşulur...
Bi arkadaşın tanıdığı hoş bir bayan vardı. Arkadaşa rica ettim benimle tanıştır diye. Kalleş gitti kendine ayarladı kızı. O zamandan beri gider kendim tanışırım. Tanışmanın da bi raconu var yalnız öyle öküz gibi gidip lafa girmeye felan kalkmıcan. Ürkütmeden doğru zamanı kollucan doğru zamanı beklicem derken elindeki fırsatıda kaçırmıcan yalnız dikkat!
INDE DEUS ABEST
her şeyde olduğu gibi oluruna bırakırım;kimsenin kıçının kalkmasına dayanamam ben ![]()
yan koltuk bosmu
bu sinegin bi bildigi var b*k yiyin
Son Model Tama Rockstarım olduğunu(Bir gün o da olacak) ve kendisine ücretsiz davul öğretebileceğimi söylerim,ayrıca 2 gün sonra büyük ihtimalle 200 gb'a ulaşacak olan Thrash arşivimden istediği grupları kendisine çekebileceğimi söylerim..Bu arada tanışırız heralde : )))
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
hareketlerine, cinsiyetine, bakışlarına, yanndaki insan miktarına kadar fazla değişken var. Bunları analiz eder ona göre bir taktik belirlerim. En kötü ihtimal elbet bir gün yine karşılaşırım ümidi ile beklerim ki olmuştur okulda basketbol oynadığını görünce kızın yanına basket topu ile gidip maç yapalım mı demiştim, vay anasını ne yapmışım ben ya...
ama şimdi deseler hayatta yapamam, içinden gelmesi lazım be arkadaş ![]()
Jeff Hanneman ile Kerry King kavga ediyorlarmış Tom Araya girmiş düzelmiş
anca denk gelirse abi
Words escape me when i try to speak...
aynen..
anca denk gelirse....
]Biz geç kalınmış dünlerin üzerine kurduk hayallermizi,paylaşımlarımız dünden öte bu günden geri,biz geç kalınmış günlerin suskunluğunda kaLdık...
aynen denk gelirse
denk gelırse
uzaktan hay aq guzel kızmıs derim gecerim
- pardon, bi saatiniz varmıydı acaba?
- yok!
- yarım saat de olur, hatta 15 dakika.
- hö? ne?
..Notalarına yaklaş aşkın !