Forum
lisede milli güvenlik hocamız vardı derdi ki: '' bakın hanım kızlarım, sakın otobüste yer fln vermeyin kimseye! onlar yaşlı da olsa erkek. otobüsler erkek kaynıyo. sonra o kalabalıkta dokunmaya calışıyolar fln söletmeyin beni! yer vermeyin keyfinize. onlar size yer versin. benim de kızlarım var. asıl ben yer veriyorukm sizin gibi hanım kızlarımıza. ... ''
o günden sonra çok kötü durumda olmadıkca yer vermedim kimseye. ve beni telkin eden de sn. emekli albay hocamızın sözleriydi ![]()
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
benden yer isteyen olmadı şimdiye kadar. ben de yorgun olmadıım zamanlarda ayakta duramayacağını düşündüüm insanlara yer veririm.
werme ama ısrara bağlı
insanligin kaderi surekli mucadele icinde olmaktir.Bunun tersi olan "baris" Onun mezari olacaktir.
ewt sende
wermem abi ne işim war ben de yaşlanınca wermein a.q
insanligin kaderi surekli mucadele icinde olmaktir.Bunun tersi olan "baris" Onun mezari olacaktir.
hiçte bile sorun sistemde
Kafası atık
bayanlara sadece bayanlara yer veririm babam gelse kalkmam
lost inn0cence
liar w0rld hyp0crisy pe0ple
everything ended and inn0cence diet
sh0rt as a w0rld
hard as a laugh
sickness in my face
pain in my eyes
as ı die y0u burst 0ut laughing
bayanlara sadece bayanlara yer veririm babam gelse kalkmam[/quote![]:D](/wp-content/uploads/wpforo/smilies/PDT_smellie_lol.gif)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doru haklısın wala ya
Sewgiyi bi kenara atma fuckat onu her zmn tehdit et çnk o bi sahtekardır!!!
bende yer vermem..banane kardeşim sanki ben bedavaya gidiyorum.
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
yaşlılara veriorum ama orta yaşlıların ve genç kesmin bana vermesi gerektini düşünüorum saten 1 kez de elim boş sayko binmiomki şu araçcığa amanda kalkim yer verim diyebileyim dersane çıkışı yorgun argın oluyom yada okul çıkışı eve dönüşlerde elimde valiz oluyo ve yer de vermiorum 2. kesme.....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
ben eskiden veriyodum artık vermiyom ![]()
bakıyorum yaşlı bi amca biniyo yada teyze ayakta duracak hali yok tam kalkıyorum sesleniyorum ben kalktığım anda yerime o amca yada teyzede oturamıyo bambaşka kendini uyanık zanneden gerzeklerden(ki bol bol var ülkemizde)biri löp die atlıyo bende fıtık oluyoomm otobüste tartışanları hiç sevmem tartışmam da sadce parmağımı kemiriyomm yok bunlar eskidendi artık vermiyorum kardeşim
2018 was here
ehehe bırak yer wermeyi kalkabilir misiniz cok yorgunum hastayım ben oturcam diorum millete bakıolar bön bön.... kibarlık olsun die kalkıolar oooooooh kebup ![]()
![]()
![]()
kötüyüm ben kötüyüm.....
ill fight the heathens.........................................
sorun sende olurmu yoaw sorun senin başında dikilenlerdee bana da aynısı oluo hiç takmıyorum boşverr ![]()
Herkese vermemek en iyisi bence.. Her önüne gelene verirsen olmaz.. İnsan vereceği insanı seçmeli bence
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!