İçeriğe geç

Forum

Sorun bende mi??

Bildirimler
Tümünü temizle

Sorun bende mi??

63 Gönderiler
44 Üyeler
0 Reactions
8,847 Görüntüleme
doris
(@doris)
Gönderiler: 1133
Noble Member

ben şöyle yapıyorum otobüste yer isteyene. eğer ayakta durabilecek gibi bişeyse yani hani dinç olanları vardır ya onlara yer vermem zaten onların çoğuda istemez sen otur kızım yada oğlum (neyse işte) der oturmazlar.severim öylelerini ;) bide mesela daha 40 yaşında anca olurlar vırvır yok gençler şöyle böyle die yer vermeni beklerler onlara inadına vermem yer, bizde insanız laa genciz die yorulmuyomuyuz :evil: ama mesela bazende görürüm o kadar yaşlıdır ki adam ayakta zor duruyodur yani görünce üzülürsün (ama az evvel saydığım tiplere yer verenler bunlara vermez hasta olurum) işte ben bu derece yaşlı olanlara yer veriyorum... bide şunu diyemeden geçemiycem biri demiş otobüse binemiycek kadar yaşlıysa taksiye binsin die aynı "ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler" gibi olmuş yani adam parası olsa zaten otobüse binmez...bence..

ex lanetli_peri

Gönderildi : 27/08/2005 5:23 pm
nightelf
(@nightelf)
Gönderiler: 1255
Noble Member

saçma gelecek ama çingenesine zartına zurtuna asla yer vermem nur yüzlü deden ve ninenlere veriyorum yer gebersin ötekiler bana ne

ben bu destana başlamadan önce
babamdan duyduğum anılar vardı
babam anlatmaya başlayınca
annem sessizce ağlardı.

UMUT ALEVLENDİ.....
Bahçelerde kereviz,
Bu ne biçim patlıcan
Ben annemi özledim,
Bu gün 23 nisan

Gönderildi : 27/08/2005 5:28 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

olay vicdan meselesi empati yapın siz zor durumdayken birinin yer vermesini istemezmisiniz

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 27/08/2005 5:51 pm
nightelf
(@nightelf)
Gönderiler: 1255
Noble Member

ya şöle düşün onlar empati yapsın ben yorgunsam fln...

ben bu destana başlamadan önce
babamdan duyduğum anılar vardı
babam anlatmaya başlayınca
annem sessizce ağlardı.

UMUT ALEVLENDİ.....
Bahçelerde kereviz,
Bu ne biçim patlıcan
Ben annemi özledim,
Bu gün 23 nisan

Gönderildi : 27/08/2005 5:52 pm
(@oberon)
Gönderiler: 986
Noble Member

Size bir olay anlatayım

Otobüsle eve gidiyordum. En önde 20-21 yaşlarında bi çocuk vardı. Otobüs de tıklım tıklım dolu. Şehitlik durağında bi tane koca karı bindi. Ama öyle böyle değil tam çaçaron. Tabi bu çocuğu da gördü orada. Bi başladı; gençler saygısızmış, nasıl gençlikmiş bu, yetiştiren ailelerde iş yokmuş, falan filan.

Çocuk şöyle bi baktı kadına. "Ya özür dilerim bu kutsal görevi yerine getirmediğim için Allah beni affetsin" dedi. Ayağa kalktı. Cam kenarına doğru koyduğu montunu eline aldı. Altından koltuk deyneklerini çıkardı. Yani çocuk sakat. Kadın kıpkırmızı oldu. "Aman yavrucum otur lütfen ben senin görmedim sakat olduğunu" dedi. Tabi çocuk kalktı bi kere. Ve şunu dedi.

-Benim ailem asla sakatlığını kullanıp milletin duygularını suistimal etme derdi.

Otobüste asla yaşlılara yer vermem. Hamile ya da çocuklular hariç. Sinir oluyorum...

NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...

Gönderildi : 27/08/2005 6:32 pm
darkrage
(@darkrage)
Gönderiler: 755
Prominent Member

yani butun insanlardan nefret ediyosam şuç bendemi

Kafası atık

Gönderildi : 27/08/2005 6:34 pm
Linwe_Tiwele
(@linwe-tiwele)
Gönderiler: 3569
Famed Member

valla genelde yer vermem benden önce başkası atlar.. zaten dışarı çıktığım için yorulucam neden bi de oturduğum yerden kalkıp yoruliyim ki ya da biyerden dönerken de yorgun olurum beş dakka önce gelselermiş ya da başka araba beklesinler.. genelde yorgunsam yer vermem.. ama yorgun değiilsem veririm tabi.. bi yerde saygı meselesi..

hedon!
your children wild and filled with death...

:.::ђανєη

Gönderildi : 27/08/2005 7:31 pm
(@declion)
Gönderiler: 1462
Noble Member

ayakta durabilecekse bende vermem kimsede vermemeli bence....

-birinde otobüsteyim.yanımda da bi kız oturuyo neyse bi kadın geldi tepemize dikildi kız kalkıp yer vermek istedi kadın yok kızım sen otur delikanlı yer versin dedi..kadınıda gör abi hepimizi gömer yani o derece... neyse bende neden dedim kadın ama ben hastayım dedi.. bende beliki bende hastayım nerden biliyosunuz dedim o zaman özür dilerim dedi bende bir daha olmasın dedim millet yıkıldı tabi kadında bozulup arkaya gitti ama hakketti kokana...

-yine bi defasında dolmuştayız amcanın biri bizim arkadaşınj başına dikildi hani olurya tepene dikilir gözünün içine bakar alacaklı gibi öle işte neyse bizde dalga geçmek babında kalksana olm amcaya yer ver terbiyesiz falan diyerek dalga geçelim derken bizimki lafı kodu.banane a.q. o oturacagı kadar oturmuş birazda ben oturuyum diyerek bizi ve tüm dolmuşu yıktı geçirdi:))......

yani demem o ki ziktir et....

bedevinin intikam zamanı geldi....

Gönderildi : 27/08/2005 8:09 pm
darkrage
(@darkrage)
Prominent Member

insanlar gıcıksa bendemi sorun yahu

Kafası atık

Gönderildi : 27/08/2005 8:10 pm
symbol_of_apocalypse
(@symbol-of-apocalypse)
Gönderiler: 1473
Noble Member

vocal:

Size bir olay anlatayım

Otobüsle eve gidiyordum. En önde 20-21 yaşlarında bi çocuk vardı. Otobüs de tıklım tıklım dolu. Şehitlik durağında bi tane koca karı bindi. Ama öyle böyle değil tam çaçaron. Tabi bu çocuğu da gördü orada. Bi başladı; gençler saygısızmış, nasıl gençlikmiş bu, yetiştiren ailelerde iş yokmuş, falan filan.

Çocuk şöyle bi baktı kadına. "Ya özür dilerim bu kutsal görevi yerine getirmediğim için Allah beni affetsin" dedi. Ayağa kalktı. Cam kenarına doğru koyduğu montunu eline aldı. Altından koltuk deyneklerini çıkardı. Yani çocuk sakat. Kadın kıpkırmızı oldu. "Aman yavrucum otur lütfen ben senin görmedim sakat olduğunu" dedi. Tabi çocuk kalktı bi kere. Ve şunu dedi.

-Benim ailem asla sakatlığını kullanıp milletin duygularını suistimal etme derdi.

Otobüste asla yaşlılara yer vermem. Hamile ya da çocuklular hariç. Sinir oluyorum...

en iyisini yapıyorsun

[ ϩΨmβoζ_oƒ_aρocaζΨpƐ ]

Gönderildi : 27/08/2005 8:15 pm
Soguk_Beden
(@soguk-beden)
Gönderiler: 1745
Noble Member

vocal:

Size bir olay anlatayım

en iyisi hoca

bi keresinde kız arkla utruyoz bi kadın 45 yaşlarında falan bide kızı var yanına bizim yaşlarımızda kadın gözümüzün içine bakarak tabi gençler otursun onlar daynamaz falan gibi laf etmeye başladı bizde zikimzde değil havasında takılıyoz kızı lafı koydu ama kadına anne biri bana böle yapsa hiç yer vermem vericeğim olsa bile napıyosun sen dedi biz koptuk kızda utandı tabi

bide geçenlerde bi yaşlı amca(onun amcalığını skym) cam kkenarında oturmuş kola içiyo kola bitince camdan kutuyu fırlattı park etmiş arabaların üstüne falan geliyo tangır tungur ben tabi kudurdum bide yani 70 yaşında var utanmaz ya en sonunda dayanamdım amca daha deminki hareketi bi daha tekrarlamasanız ii olur dedim adam he falan yapıyo ya gerçekten sağırdı yada öle taklit yaptı sıçtığım bok a.q otbüstekilrde gıcık olduda
yaşlı diye kimse gık çıkarmamışdı
abi nigtelf in dediği gibide nur yüzlü ton ton biriyse yer vericeksin onlarda ztn genelde kabul etmezler bizleri düşünürler yoksa böle a.q larımın ayakta yanımda ölse otobüsten inerken üstüne bsar geçerim a.q zevk verir bu ama ötekilre cnm feda

:::+Ç

XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX

Gönderildi : 28/08/2005 3:47 am
darkrage
(@darkrage)
Prominent Member

ya yok bende sorun morun

Kafası atık

Gönderildi : 28/08/2005 1:44 pm
darkrage
(@darkrage)
Prominent Member

ya yok bende sorun morun

Kafası atık

Gönderildi : 28/08/2005 1:46 pm
kkargaa
(@kkargaa)
Gönderiler: 441
Reputable Member

beni anlayamayan beyinsizlere göre bende ama bence tüm sorun onlarda...... :evil:

i will hope..my soul will fly..and i will live foreber

Gönderildi : 28/08/2005 4:39 pm
(@the-mummy)
Gönderiler: 228
Reputable Member

hepimiz sorunluyuz kimse itiraz etmesin

V€ ßaRı$ D0S+UM...

Gönderildi : 28/08/2005 9:01 pm
Sayfa 3 / 5
Paylaş: