Forum
dun gece lacrimas dinliyodum düşündümki etrafımdakilerin ve benim bu hayatta hiç bi amacımız yok ve daha ayrıntılı düşündümki bu hayatta kimsenin bi amacı yok sadece bu hayata geldikleri için varlar....ve herkes elinde sonunda torun sahibi mutlu bi maymuncuk olup ölmekte....başka bişey göremiyorum ben etrafım
bu yuzden hayat çok boş ve amacsız
amacı olan bi insan varmı dersiniz siz?bence yok.......
mına koyayım dolu tarafını görmüyorsunuzki...
hayatta qercekten kendi isteqimizLe yaptıqımız seyLer o kadar az ki(bazıLarı için qecerLi tabi bu tez)sadece insanLar için ya da dusunceLerimiz yuzunden hayatın bos oLduqunu sanıyoruz hayattanb umudu kaLmayan bi insan hayatın bos oLduqna inanır we yasamaktan zevk aLmak yerine yasadıqı herqune Lanet eder ve acı ceker hayat asLında qercekten bos (bnm için) zorunLu oLduqum için yasıyorum beni seven insanLarı uzmemek için yapıyorum bazı seyLeri istediqim için deiL .....
öLüm beni çaqırıyor zaman qittikce kısaLıyor we ben qun qectikce öLuyorum...
hayat boş deme sebebimiz sanırım bir sonuca ulaşma amacımızdan kaynaklanıyor... Yani şöyle, doğduk büyüdük... Ne yaparsak yapalım, sonuç aynı: ölücezzzz...
Kendimizi geliştirsek de geliştirmesek de sonuç aynı olacak diye düşünüyoruz... Aslında o arada yaptığımız şeyler için yaşadığımızı kabullensek, belki daha mutlu bir hayat sürebiliriz... Yani eğer bugün ben bilmemnereyi gezmişsem, mutlu olmuşsam, bence hayat boş olmamalı... Hayatımızı da mutlu olacağımız şekilde yaşamak için kendimize hedefler belirlemeli, bu hedeflere doğru yaşamalıyız... Herşeyden şikayet ederek zaten bir adım bile ilerlemek imkansızdır....
Ben de insanım lan!
a.q varda biz mi görmuyoz....dun gece lacrimas dinliyodum düşündümki etrafımdakilerin ve benim bu hayatta hiç bi amacımız yok ve daha ayrıntılı düşündümki bu hayatta kimsenin bi amacı yok sadece bu hayata geldikleri için varlar....ve herkes elinde sonunda torun sahibi mutlu bi maymuncuk olup ölmekte....başka bişey göremiyorum ben etrafım
bu yuzden hayat çok boş ve amacsız
amacı olan bi insan varmı dersiniz siz?bence yok.......mına koyayım dolu tarafını görmüyorsunuzki...
Kafası atık
eywallah kardeşhayat boş tabi hayatı neyle doldurup dolu dolu yaşycan ki bunların hepsi hikaye darkrage kardeşim doğru yazmış valla hayatı sadece var olduğumuz için yaşıyoz yoksa bi bok işe yaramaz bu hayat ya sorunsuz bigün söleyin bana anlıyım kolpa konuşmasın kimse bunlaımda yapmıyorum burda hayatın tadı yok olamazda.................::::+Ç
demek istediğimiz o zaten hayatı boş iken neden dolu diye kendimi kandırıyozki kabullenelim oturalım yerimize
Kafası atık
bence dolu ama biz yaşamayı bilmioruz...öğretin yaw bana yaşmayıı
nerdeyimm bennn....tekrar doğup gelsemmm!!!
ya aslında yaşamanın bi yolu olsaydı tamam eywallah ama öle bi yol yok işte ölene kadar dunyada takılıcaz boş boş
Kafası atık
Aksine dair birşey söylenemediği, aksi ispatlanamadığı müddetçe öyle! boş.
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
ben söylüyorum boş değil en anlamlı kılan hayatı da ölümün kendisi zaten!!Bizim ilerisine dair bi inancımız olmadığı için anlamsız gelio.ölüm olmasa hayat gerçekten boş diyebilirdim ama tek gerçekte o zaten.Aksine dair birşey söylenemediği, aksi ispatlanamadığı müddetçe öyle! boş.
hayat ona yüklediğin anlamdan ziyadesi değildir. herşey böyledir. ne kadar ne olduğuna inanırsan o kadar o'dur sende. kimi vakit yanılırsın. ya da inandıkların boşa çıkar. yenileyemezsin kendini yinelemelerinden. hayatı nazarımda yalnızca ölüm anlamlı kılmaz. senin için böyle ise bana söz de düşmez. lakin demenle birşeyleri ispatlamış olmadın. ayrıca söylediğini haklı çıkaracak birşey demedim("Bizim ilerisine dair bi inancımız olmadığı için anlamsız gelio").
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
+1hayatın taaaaa a.q
Being consciousness is a torment
The more we learn is the less we get
Every answer contains a new quest
A quest to non existence, a journey with no end.
hep bunalım havası yaratırsan kafanda tabiki boş olur... hayat bossa sewdiğin seyler niye war bunu sormak isterim boş bir hiçlik kavramıdır ama siz bişeylere sahipken bile hayat boş diyenlerdensiniz.. evet belki hayat çokca acımasız olabilr ama boş diil asla!!!
herseye uyarı aq
ben hiç dolu tarafını görmedim ki..
Quis Custodiet İpsos CustodeSs...
işte buben hiç dolu tarafını görmedim ki..
olsaydı görürdük demi yani
yıldızlar kayıyordu,bulutlar ağlıyordu ben doğarken,gökyüzü lanetimi insanoğluna haber veriyordu