Forum
cok eglenceli oluo...inanilmaz cesaretli oluorum bi kere aklima geleni yapasim gelio..hemen gaza geliorum git su cocugu öp deseler öpecek durumda oluorum eger moralim bozuksa salya sümük aglarim..temiz sarhosum ben daha hic kusmadim karistirmadikca mide bulanmio zaten..eski erk arkadasim alkolluyken daha guzelsin diodu nie acaba ![]()
hic konusmuyor ve derin dusunceler icine dalmışsam sarhoşum demektir
ota boka gülecek bi vaziyetteysem kaydığımı anlıyorum
ama moralim çok bozuksa salya sümük ağlarım
midemi ağzımda hissediyosam biraz hızlı kaçırdım demektir, en yakın klozete yetişmem gerekir, aksi takdirde mekan seçmez kusarım
bide tabi olmazsa olmaz, her şey beni merkez alıp çevremde dönüyo olur ki bu midem bulanmadığı takdirde çok zevklidir hehe
ayyh hiç sorhoş olmadım..millet bşra içer ben hep bidakine der kola içerim
şimdi öyle uzakki geldiğim yollar
yanlış bir öyküdeyim BENİ YENİDEN YAZ....
etrafındakiler içerken sen nasıl kola içebiliosun hiçmi canın çekmiyo
ehahaha walla barda calısan bırı olarak ne zmn barın ıcıne kız caırıp dans etmeye baslarsam olm gökhan sen yıne sarhojsun dıorum... sonra yıne kendı kendıme olm bu fılmı daha ızledım sankı dıorm ... her aksam
bıde kendımı cok hızlı calısıor gıbı hıssedıorm way be olm supersın fln moduna gırıp sureklı absinthe ıcmeye calısıorm ![]()
www.psyradio.fm
bi kaç saat önce kafam süperdi ve hala etkisi var bende forumlara daldım ne görsem yazıyorum foruma tutldum yaa
..............
::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
hıc sarhos olmayı basaramadımkı
okuz gıbı ıcerım ama sarhos olamam bı turlu ![]()
sek vodka rulezzz
ilk adım.....
1-abi kafam güzel oluo ya ne güzel bişe miş bu
2-off ya leyla oldum a.q boyoz oldum
3-yok bişiylan kafam dönüo a.q
4-yok abi o kadarjık tan bijiii olmas
5-ne saaarojuı a.q sen kendine bak
6-ssittr amjık b en saaroj diilim
çaaaat(duvara geçirdi bitane)
bööögüü(partnerinin parmağı sayesinde paylaşımcılığını gösterdi)
biiip(otobüse binip evine doğru gitti)
küüüt(kafasını cama yaslamıştı ama otobüs sallanınca kafayı çarptı)
açık hawada içmek gibisi yok abicim
bi kere düşünce çimlrden bişi olmuo
sarhoşken ağaç kapmaca ayrı bişi
![]()
playing life makes death so good
bu aralar süper alkol alımı yaporum bi bar kapakladım beleş içince insan her bok içmek istior beleş qünlerimin ilk qünleri falan böle sanki sarhoş qibi idim ama artık çıtayı yükseltmem qerek lakin zaman yetmior sabah oluverior
Her ne Olcaı Varsa O Olsun ...!
Yalnızca Ölüm sen qülümseyerek qel !
yoo canım çekmio..çekse içerimm zaten..etrafındakiler içerken sen nasıl kola içebiliosun hiçmi canın çekmiyo
şimdi öyle uzakki geldiğim yollar
yanlış bir öyküdeyim BENİ YENİDEN YAZ....
yoo canım çekmio..çekse içerimm zaten..etrafındakiler içerken sen nasıl kola içebiliosun hiçmi canın çekmiyo
ıc ıc yaw cok guseldır sek vodka ıc ![]()
yoo canım çekmio..çekse içerimm zaten..etrafındakiler içerken sen nasıl kola içebiliosun hiçmi canın çekmiyoıc ıc yaw cok guseldır sek vodka ıc
ajan JB içsin sek buzlu buzlu sende iç yada napsak uyuşturucu ortamımı yaratsak ne ise
Her ne Olcaı Varsa O Olsun ...!
Yalnızca Ölüm sen qülümseyerek qel !
dudaklarım uyusur ıçtıkce ıcesım gelır ta kı kusana kadar.
bırde kustuktan sonra nasıl ıcerler anlamıyorum?