Forum
artık kımse kımseye guvenemez kolay kolay. lan yaramı destınız yıne ne geldı ıse guvenden geldı basıma serefsızın bırı evımde yatıp kalkıyor sımdı kım bılır. o anahtarı alınca g.tune sokmazmıyım
sefkılım yok falla ![]()
Kanlı kollarımda bir ceset,
Kanlı kollarımda bir insan,
Kanlı kollarımda insanlar, dünya,yalanlar, ihanetler, acılar,
hepsi bir olmuşlar, hepsi tek olmuşlar,
benden beni almaya çalışıyorlar...
Bu saçma bi mantık... Yani... Bunun anlamı şu aslında; "Senin aklına ve tecrübelerine güvenmiyorum... Etrafındaki insanların ne mal olabileceğine karar verecek kadar zeki olduğunu sanmıyorum..."Eğer karşınızdakine söylediği sözün bu anlama geldiğini söylerseniz bence bir parça nefes almanıza izin verir.... Ne kadar "çevrenizdekilere?!?" güvenmese de, bu "sana güvenmiyorum" demenin bir başka yolu bence....
bence öle demek deil kıskanıorum seni demek
Nefrete sevgiden daha çok güvenirim, Çünkü nefretin sahtesi olmaz!!!!!!
peki kıskançlığın kökeninde ne var sence?
bence 3 şey gizli kıskançlığın kökeninde,
1) kendine güvensizlik
2) karşındaki insana güvensizlik
3) karşındaki insanın zekasına güvensizlik...
kıskançlık=güvensizlik... karşındaki insanın seni bırakıp gideceğinden korkmak yani.. bu nedenle bi türlü rahat edememek... onun gözünün açılmasından, başka insanları tanımasından, başka bir insandan senden aldığı mutluluktan daha fazlasını bulmasından korkmak yani...
Ben de insanım lan!
Malesef
Onlar
Dİyorum
lara güvenmiyorum
..Notalarına yaklaş aşkın !
desteğe silinen "tesbix" adımla bende dahiLim..Lütfen biri gıcıksa bile söylesin ,aksi takdir de bu şekilde olmaz..!!metaltr yi sevmesek böyLe bi uyarıya gerek biLe görmezdik..
Senin uyeligin ayni anda "demonicdreams" ve daha onceleri de "line_of_battle" kullanici adlariyla "tesbix" uyeligini kullanarak; kendi yazdiklarini onaylayip yorum yaptigin icin KopuK tarafindan donduruldu.. Silinen mesajlari bilmiyorum kimsenin..
o denilen line_of zamanında tesbix yoktu..??? ![]()
.demonicdreams dediğin kişi ise tamamen ayrı bi kişi...ddikleriniz birbirini tutsa haklı olsam da haksızım diyecektim...ama size olan güvenim azalıyor bu şekşlde..
..Notalarına yaklaş aşkın !
peki kıskançlığın kökeninde ne var sence?bence 3 şey gizli kıskançlığın kökeninde,
1) kendine güvensizlik
2) karşındaki insana güvensizlik
3) karşındaki insanın zekasına güvensizlik...kıskançlık=güvensizlik... karşındaki insanın seni bırakıp gideceğinden korkmak yani.. bu nedenle bi türlü rahat edememek... onun gözünün açılmasından, başka insanları tanımasından, başka bir insandan senden aldığı mutluluktan daha fazlasını bulmasından korkmak yani...
seversen belki anlarsın ok
Nefrete sevgiden daha çok güvenirim, Çünkü nefretin sahtesi olmaz!!!!!!
cevremi var mk bi eksin olsun
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
bunun tartıŞmaSını çok yaptım ...SonuÇta verdiğim cevap hep aynıydı .bana güvenSe çevremdeki inSanLAra yani sevmediği ve beni kötü bi yere sürükLeyeCeğini düŞündüğü inSanLara uymayacağımı biLmeLi demek ki ßi parÇa güvenSizLik var iÇinde
....
evet aynı tartsmayı ben ailemle yapmıstm
bu sözü söyliyenin samimiyetine bağlı..bana sevgilimden çok annem söylüyor bunu.dediiniz gb etraf abaza doluymuş sevgilime göre.anneme göre de insan yalnızken yapmıyacağı şeyleri ortamdan ve kişilerden dolayı o an yapabiliomuş.haklılar...ama çevre ne kadar kötü etraf ne kadar abaza dolu olursa olsun çok kötü durumlar olmadıı sürece herşey ben de bitio..bu lafı söyleyen de bunun farkında zaten.yani ne kadar doğru bi insan olsan da sen de insansın hata yapabilirsin demek...ben sevgilime diyorum sana güvenmiyorum die..açık açık..çünkü adamın hayatı belli bulunduğu ortamlarda..ona diorum ki en iisi öle ortamlarda bulunma o zaman ne kavga etmeye sebep olur ne de kıskançlığa...ne kadar abaza varsa bi o kadar da iğrenç kızlar var ortada..ve erkekler baştan çıkarılmaya daha müsait..bunu bi kabul etseler
neyse konu dönüp dolaşıp bay ve bayanın daha doğrsu bayanların erkekler yüzünden bu hayatta kısıtlanmasına gelio.."ben erkeğim bişe olmaz...sen yapamazsın sen kızsın " laflarına dönüyo
nefreeeet...
kimse bana böyle kelamlar duymadım kimseden tam tersine sana güvenmiyorum kelimelerini hayatımda çoklukla duyorum
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
güven sorunu varsa; dostluk, arkadaslık,aşk vs.. hiçbiri yoktur..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
bu aslında annemden sıkça duyduğum bi laftır özellikle taxime giderken ....
güvenmek.. ben güveniyorum da ne oluyor??